zdravotny hendikep a rc pilotaz
- googie
- Kontaktovat uživatele:
zdravotny hendikep a rc pilotaz
Zdravim,
dnes bol v obci Slavnica pri Dubnici nad Vahom prijemny letecky den, na ktorej bolo aj par modelarov s akrobatmi. Boli sme sa pozriet blizsie a zbadali sme pana, ktory behal okolo nejakeho modelu. Chybali mu na oboch rukach dlane s vacsou castou predlaktia. Ked mu zavesili pult na krk, este mi to nedochadzalo. Ked vzlietol, tak sme padli s kamosom na prdel. Dodnes som si myslel, ze podobny hendikep je nezlucitlny z rc modelmi, ten pan ma z toho vyviedol. Chalani, ktori ste tu a lietate na tom letisku, pozdravujte ho od nas, je dokaz, ze ked mas nieco rad, tak ta nic nezastavi. Obdivujem ho, ak poznate inych modelarov, ktori po nejakej nestastnej udalosti nezanevreli na tento konicek, napiste
dik a vzdavam hold
dnes bol v obci Slavnica pri Dubnici nad Vahom prijemny letecky den, na ktorej bolo aj par modelarov s akrobatmi. Boli sme sa pozriet blizsie a zbadali sme pana, ktory behal okolo nejakeho modelu. Chybali mu na oboch rukach dlane s vacsou castou predlaktia. Ked mu zavesili pult na krk, este mi to nedochadzalo. Ked vzlietol, tak sme padli s kamosom na prdel. Dodnes som si myslel, ze podobny hendikep je nezlucitlny z rc modelmi, ten pan ma z toho vyviedol. Chalani, ktori ste tu a lietate na tom letisku, pozdravujte ho od nas, je dokaz, ze ked mas nieco rad, tak ta nic nezastavi. Obdivujem ho, ak poznate inych modelarov, ktori po nejakej nestastnej udalosti nezanevreli na tento konicek, napiste
dik a vzdavam hold
Naposledy upravil(a) googie dne ned 29.08.2010 22:50, celkem upraveno 1 x.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Jo, tak to byl nejspíše Franta Šerý. Kromě rukou mu, myslím, chybí i jedno oko. V mládí si snad hrál s nějakou pyrotechnikou a uspěl. Bouchlo to.
A ty eroplány si taky sám staví.
Je to on?
Video: http://zd.wwwcity.cz/Holic050723/MOV05515.MPG
A ty eroplány si taky sám staví.
Je to on?
Video: http://zd.wwwcity.cz/Holic050723/MOV05515.MPG
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Tihle lide maji muj obrovsky obdiv a uctu, vzdycky si rikam jak jsou moje problemy proti tem jejich smesne... hluboce smekam a strasne moc drzim palce.
Vim ze treba na RC albu je postizeny pan, co leta rovnou z auta
Vzdycky si rikam ze to ze mam obe oci, ruce a nohy je ten nejvetsi dar a nic jineho uz nepotrebuju
Vzdycky si rikam ze to ze mam obe oci, ruce a nohy je ten nejvetsi dar a nic jineho uz nepotrebuju
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Tak já se taky hlásím mezi "kryply"...were píše:Tihle lide maji muj obrovsky obdiv a uctu, vzdycky si rikam jak jsou moje problemy proti tem jejich smesne... hluboce smekam a strasne moc drzim palce.
ICQ 638556901