Chci koupit nové letadlo - poraďte

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
m_havlicek

Chci koupit nové letadlo - poraďte

#1 Příspěvek od m_havlicek »

Chtěl bych koupit nějaké nové letadlo z EPP. Chtěl bych s ním převážně lítat venku. Motor AXI 2212/34. Moc se mi líbý 2COOL od FREEAIR. Je to ta nejlepší volba nebo máte někdo jiný názor.

Děkuji Havlíček
Barny

#2 Příspěvek od Barny »

Mě se 2COOL taky líbí ale nejsou finance :cry: . Co EXTRA 3D taky od Free Air ? Líbilo se mi co s ní dělal Rampa na Model Hobby .
HonzaS

#3 Příspěvek od HonzaS »

To jsou dobrý éra, ale takovej Blade... Koukněte na www.freeair.cz :D S extrou taky občas lítám, když mi jí kamarád (kterýho učím lítat) půjčí. Je to dobrý éro na ven, ale spíš na obyčejný lítání nebo na kraviny, než na přesnou akrobacii.
zbek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od zbek »

Mám 2COOL objednaný už skoro měsíc a pošták stále nejde . :roll: Tak jsem zvědav dnes také nenašel cestu :evil:
Barny

#5 Příspěvek od Barny »

Přesná akrobacie u mě zatim nehrozí :oops: . Takže až budou peníze pujdu do EXTRY .
zbek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zbek »

Sláva pošták už donesl 2Cool dik Luboši .
hajaja

#7 Příspěvek od hajaja »

2COOL je naprosto super éro, ale pokud chceš lítat převážně venku, tak já bych asi sáhnul po nějakém jednoplochovi se symetrickým profilem, taky záleží na tom co všechno si od toho éra slibuješ
zbek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od zbek »

chtěl jsem něco na lítání kolem hlavy. :oops:
czernitko

#9 Příspěvek od czernitko »

jo, presne neco takovyho taky hledam, na litani kolem hlavy ,abych tam eventuelne nemusel davat stridak, i kdyz se mu nebranim ale bylo by to nadlouho, nez bych nasetril na motor a regl... :cry: pokud mozno lehky na stavbu, aby se s tim dalo trochu blbnout ale zadna vrcholova akrobacie, mozna bych se obesel i bez moznosti viseni i kdyz bych se ho rad naucil, ale na to asi takova poletucha neni nejvhodnejsi..:(
Barny

#10 Příspěvek od Barny »

2CZERNITKO Co takhle nÄ›co od [b]POTENSKÃ
czernitko

#11 Příspěvek od czernitko »

ok, co treba christen eagle? nevypada spatne a od 2plocha bych si sliboval dobre letove vlastnosti, pokud srovnam treba hodnoceni 2coolu od dalsich letadel freeairu. mimochodem, v ceniku je uvedena verze ECO a normalni, co znamena to ECO? nejsou tahla a dalsi bizuterie, nebo chybi neco jinyho? ten cenovej rozdil je docela velkej... :roll:
Barny

#12 Příspěvek od Barny »

V plny verzi je motor a regulátor a v ECO verzi neni ani jedno a mam takovej dojem že tam nejsou ani uhlíkový dráty . Christen bude asi pomalejší než třeba Cobra přecijenom je to dvojplošník .
czernitko

#13 Příspěvek od czernitko »

fajn, to by mi vyhovovalo, na rychlosti netrpim a preci jen by mohl litat fakt dobre... no, jakej je rozdil mezi cobrou a eaglem? myslim co do letovejch vlastnosti.... cobra se mi libi vic, ale vypada na peknyho rychlika kterej se s pomalejsim motorem moc rad mit nebude.. :?:
czernitko

#14 Příspěvek od czernitko »

kroem toho taky nemam zrovna moc moznosti litat v hale, ne ze bych nemel pristup,, jedna je kousek od baraku, ale je skoro porad plna. radsi bych neco na ven, a na to je vhodnejsi cobra, pokud sem spravne pochopil popis u letadla na potenskeho webu..
Barny

#15 Příspěvek od Barny »

Já mam cobru doma ale je v ní AXÃ
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“