zaujal mne svoji cenou 350,- u BELu resp. 10 USD ve světě
BM2410-12
BM2410-12
máte již někdo zkušenost s tímto stříďákem ? díky za každý příspěvek
mam jej je dobry ja mam akorat tu pomalejsi verzi je trochu tezsi a ma m in otacek na volt ale jinak jsou ty motory stejne a za tu cenu?nekup to je to dobry a slapou tak jak maj,mel jsem jej v dvouplochu na(r 600mm) hmotnost kolem 250g a uviselo to (na 2li-pol) ale byla tam 10'' vrtule ale rikam mel jsme tu pomalejsi verzi... na tu rychlejsi mensi vrtuli jinka jsou ty motory dobry, letu zdar
p.s. hlavne do nejakych polomaket a tak ted ho mam v AN-2
p.s. hlavne do nejakych polomaket a tak ted ho mam v AN-2
S jakym regulatorem to provozujete? U Bela je i komplet s regulatorem a vrtuli, jen nevim, jestli je ten regulator dobra koupe?
Bellanca Decathlon 480(rozloženo na jednotlivé kuličky), ButterCup (zelený pluh na vzduch), Mustang P51 skoromaketa (opet zelena, pak obarvena, nakonec rozslapana), F18 Hornet (v popelnici), F15 epp, Mustang od Hackera
¨ydev píše:S jakym regulatorem to provozujete? U Bela je i komplet s regulatorem a vrtuli, jen nevim, jestli je ten regulator dobra koupe?
ja na ten motor teprve cekam - BEL by ho mel mit pristi tyden...do renglu jsem radej nesel-po zlych zkusenostech se stejnosmer. reglem GWS hodlam nadale pouzivat proverene znacky JETI a MGM....motor budu pouzivat s MGM EASY 18s, vrtuli mam koupenou GWS 8x6...uvidime
HERRI píše:¨ydev píše:S jakym regulatorem to provozujete? U Bela je i komplet s regulatorem a vrtuli, jen nevim, jestli je ten regulator dobra koupe?
ja na ten motor teprve cekam - BEL by ho mel mit pristi tyden...do renglu jsem radej nesel-po zlych zkusenostech se stejnosmer. reglem GWS hodlam nadale pouzivat proverene znacky JETI a MGM....motor budu pouzivat s MGM EASY 18s, vrtuli mam koupenou GWS 8x6...uvidime
Aha, takze on ty motory nema skladem
Motor z CD mechaniky tomu nepomuze, takze koukam po necem levnem ale vykonnejsim
Bellanca Decathlon 480(rozloženo na jednotlivé kuličky), ButterCup (zelený pluh na vzduch), Mustang P51 skoromaketa (opet zelena, pak obarvena, nakonec rozslapana), F18 Hornet (v popelnici), F15 epp, Mustang od Hackera
HERRI píše:podle ing. Budinskeho (BEL) je ten stridak o cca 15% vykonnejsi nez plechovka tridy 480
Hmm, tak to je lehce lepsi, nez ta 300 s prevodovkou. Alespon to bude lehci. Navic se mi konstrukce nejak nepodarila a je to lehce tezsi, nez jsem zamyslel.
HERRI píše:ten stridak by mel na 3clanek Lipol davat okolo 600g tahu. Hmotnost stridaku cca 60g. Hmotnost plechovky 300 je 50g + prevodovka...stat. tah=?
No, zatim se ten motor bude muset spokojit s 8clankem NiMh, 9.2V .
Ale fakt je ze ten tah u 300 s prevodovkou bude u te vrtule 8x6 kolem 300g, i kdyz nejaky kalkulator vypocital 473
arda1 píše:Jaký má ten motor magnety?
ktery myslis? ten stridak nebo tu 300?
U obou nevim, ale 300 a prevodovka je z TORRA