Filip 600 z eshopu
Filip 600 z eshopu
Ahoj, jsem tady poprvé a mám zájem o větroň Filip 600 s křidélkami. Myslel jsem, že ho prodává Rcm Pelikán, ale jak jsem se odzvěděl, tak od září tyto letadla kompletně vyrábí a prodává firma Azero (www.azero.cz). Díval jsem se na jejich stránky a sortiment větroňů je docela bohatý. Můžu se zeptat na Vaše zkušenosti s touto firmou, jak rychle dodávají modely, v jaké kvalitě atd. Díky za odpovědi
Roman Fila
Roman Fila
Minulý týden mi přišel Robin. Komunikace mailem špičková, domluva i na úpravách bezproblémová. Mohu vřele doporučit.
Stavebnice je velmi pěkná, rozhodně je to nadprůměr toho, co jsem měl tu čest stavět.
Dodání mého modelu bylo tak do týdne a to jsem si vymýšlel nadstandard.
Mohu jen doporučit.
Stavebnice je velmi pěkná, rozhodně je to nadprůměr toho, co jsem měl tu čest stavět.
Dodání mého modelu bylo tak do týdne a to jsem si vymýšlel nadstandard.
Mohu jen doporučit.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Taky jsem si objednal model Robin od Azera (pro otce) a mohu potvrdit oba příspěvky nade mnou, komunikace elektronicky i telefonicky na jedničku, kvalita provedení super, při zakoupení příslušenství sleva na komplet, při dotazech se můžeme kdykoliv obrátit a poradí nám, ceny bezkonkurenční ( je vidět, že jde opravdu o výrobce
)
Výhodou je, že na každý model v nabídce lze dokoupit jakýkoliv náhradní díl, dále je možno domluvit barevnou variantu modelu, termín dodání je několik dnů (záleží na požadavku nás zákazníků)
Když to shrnu, tak můžu jedině doporučit
Výhodou je, že na každý model v nabídce lze dokoupit jakýkoliv náhradní díl, dále je možno domluvit barevnou variantu modelu, termín dodání je několik dnů (záleží na požadavku nás zákazníků)
Když to shrnu, tak můžu jedině doporučit
Milan Nes píše:jak si ho osadil ? za ty peníze mi to přijde fakt super
Milan
Vše fotím a až bude hotovo, tak to zveřejním. Pohon je takový trošku pokus a i můj Robin je trošku zvláštní.
Milan Nes píše:to sem teda zvědavý
budu se těšit zaujalo mne to že za ty peníze to vypadá fakt zajímavě
Milan
Takže slíbené fotky: http://picasaweb.google.cz/tomas.kupcik ... a3ox6fhKg#
were píše:Jsem nevedel, ze se dela i varianta s motylem - to je u me vzdycky velke plus
Už ano, mám jeden z prvních exeplářů této varianty. Chtěl jsem ho, aby mi líp vyšlo těžiště s lehkým vybavením. Brzy by ho už měl mít i na webu.
to TKS: pane klobouk dolu moc se mi líbí jak si to udělal
fakt krásá práce, to se mi líbí MOC
držim palce na zálet, prosimtě čim si to pájel ? používáš na to nějakou vodičku? já se chystám taky pájet, doteďka sem to vždycky lepil
a u víc "hot" letadel šrouboval ale topájení je fakt jinde ...
jinak je to fakt pěkný, těch 90° je masox ... těšim se jestli to NAK nafotí // natočí až to o víkendu zalítnete
fakt krásá práce, to se mi líbí MOC
držim palce na zálet, prosimtě čim si to pájel ? používáš na to nějakou vodičku? já se chystám taky pájet, doteďka sem to vždycky lepil
a u víc "hot" letadel šrouboval ale topájení je fakt jinde ...
jinak je to fakt pěkný, těch 90° je masox ... těšim se jestli to NAK nafotí // natočí až to o víkendu zalítnete
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno