Zrušení sekce FPV
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Zrušení sekce FPV
No uvidíme !!! 
Nevidim dovod na rusenie specifickej sekcie, mna FPV nezaujima a tak tam nechodim, rovnako ma nezaujimaju Spalovaci motory a tiez mi nevadi ze je tu taka sekcia.
Ak sa sekcia FPV zrusi nicomu to nepomoze, prispevky co su v nej budu jednoducho rozhadzane po inych sekciach, to predsa nema ziaden zmysel.
Ak sa sekcia FPV zrusi nicomu to nepomoze, prispevky co su v nej budu jednoducho rozhadzane po inych sekciach, to predsa nema ziaden zmysel.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Re: Zrušení sekce FPV
aviatik666 píše:No uvidíme !!!
Jaký vidíš účel v jejím zrušení?
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrušení sekce FPV
Kovboj píše:aviatik666 píše:No uvidíme !!!
Jaký vidíš účel v jejím zrušení?
Osobně je mi jedno jestli to tady je nebo ne, jen mě zajímá hlasování. Pročetl jsem podstatnou část FPV a myslím že těch diskutabilních věcí je tam až dost.
MakoBear píše:bez emoci , fakticky:
1) zrusenim sekce FPV se nezrusi a ani neomezi FPV
2)FPV je zajimavy fenomem a ja si rad o nem neco prectu i kdyz FPV neprovozuji
P.S. co mne nebavi : jsou emocni vylevy obou dvou krajnich nazorovych taboru
Naprosto se stotožnuji s tímto názorem ! je blbost to tu rušit stejně ten kdo to bude chtít dělat se cestu k informacím najde ,nebo zaplácne jiný vlákno.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
- Petricius
- Kontaktovat uživatele:
Ac FPV nemam, tak jsem proti zruseni. Naopak, zruseni by me docela nastvalo. Ono je to hrozne jednoduche. Neco se mi nelibi, tak to zrusim. Nebo, ja se nechci starat o kozu, tak soused ji mit taky nebude.
Kvuli hadkam co se tam ted provozuji, tak jsem nektera temata prestal cist. Myslim si, ze se to ale case uklidni a bude to uzitecne.
Kvuli hadkam co se tam ted provozuji, tak jsem nektera temata prestal cist. Myslim si, ze se to ale case uklidni a bude to uzitecne.
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Typicky české. Co se mi nelíbí, to zakážu, nebo zruším.
Proti pokroku a novým technologiím se bojovat nedá.
To, že FPV je v rukou některých jakobymodelářů nebezpečné, víme všichni. Ale zrušením sekce na RCmanii se to nevyřeší. Naopak, určitě už několik méně znalých díky diskuzím pochopilo o co se jedná a budou v používání tohoto systému zodpovědnějši.
Jsem PROTI zrušení.
Proti pokroku a novým technologiím se bojovat nedá.
To, že FPV je v rukou některých jakobymodelářů nebezpečné, víme všichni. Ale zrušením sekce na RCmanii se to nevyřeší. Naopak, určitě už několik méně znalých díky diskuzím pochopilo o co se jedná a budou v používání tohoto systému zodpovědnějši.
Jsem PROTI zrušení.