AXN Floater pro RealFlight?

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Loks

AXN Floater pro RealFlight?

#1 Příspěvek od Loks »

Zdravím,

nemá někdo model AXN Floater do simu RealFlight G4/G5? Hledal jsem na rcsim.de a podobných zahraničních stránkách a nic. Nebo alespoň něco podobné konstrukce. Napadl mě EasyStar, ten je v novém RealFlightu dokonce už obsažen, ale potřeboval bych verzi s křidélky. Tu jsem nikde nenašel. Zbytek jako pohon, výkon atd bych se třeba už pokusil nějak upravit v editoru, jestli to jde. Když už totiž nebude AXN, tak alespoň něco s podobnými letovými vlastnostmi.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Genagen »

IMO pouzij nejaky eletrifikovany vetron podobneho rozpeti s kridelky. Pripadne zkus treba easy glider.

Ono se to v simulatoru stejne chova vsechno zpusobne - letadlo je krasne serizene vyvazene, ze jestli najdes uplne presne ten typ co letas - neni pro zacatecnika (alespon jak jsem z dotazu pochopil) zasadni.
Loks

#3 Příspěvek od Loks »

Ok, Easy glider nemá sice tlačnou vrtuli, ale ono to fakt asi teď nemá cenu řešit. Ještě mě napadl Wild Hawk, ten do toho byl někde taky. AXN podle všeho opravdu do žádného ze simů neexistuje. Budu lítat s tím co najdu. Díky
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“