Kombat dnes Bohnice (28.10.)
Kombat dnes Bohnice (28.10.)
Ahoj, už jsme se domlouvali v jiném topicu. Tohle sem píšu, aby si mohli případně všimnout i ostatní.
Chystá se kombat na dnešek do Bohnic, start cca 12:00. Já tam budu asi už dřív. Momentálně je venku docela teplo a fouká dost tím správným směrem. Já se tedy vypakuju co nejdřív. Počítám, že tam budu tak na 11.
Zatím účast přislíbili: Malcomx, Luzr, Vigo, Genagen a snad i Abu. Tak doufám, že se sejdem v co největším počtu!
Lukash
Chystá se kombat na dnešek do Bohnic, start cca 12:00. Já tam budu asi už dřív. Momentálně je venku docela teplo a fouká dost tím správným směrem. Já se tedy vypakuju co nejdřív. Počítám, že tam budu tak na 11.
Zatím účast přislíbili: Malcomx, Luzr, Vigo, Genagen a snad i Abu. Tak doufám, že se sejdem v co největším počtu!
Lukash
Genagen píše:luzr: Kdyby se vyrazelo, dej mi prosim prosim vedet by phone. Mam nabitoA vzal byc i vetrone - pokud by ses pro me stavil autem. Pesky jdu jenom se samobrkem
Vsechno zavisi na smeru vetru...
No, v nejhorsim proste muzeme zalitat tak nejak bez vetru. Ale rad bych vyrazil s tim ze je aspon sance, chtel bych zalitat Tornado po rekonstrukci...