Predavac ?

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.

Oklamal vas uz predavac ?

Anketa končí za stř 04.10.2006 18:26

ano
7
35%
nie
7
35%
Snazil sa o to
6
30%

Celkem hlasů: 20

Zpráva
Autor
G0tik
Kontaktovat uživatele:

Predavac ?

#1 Příspěvek od G0tik »

Len som vam chcel poradit, ked este zacinate radsej sa pytajte modelarov a nie predavacov... Mne dal na motor 480 Gwskove vrtule 8/6
A hadajte co sa stalo :lol: spalil sa motor. Cely smrdi a neide...

uz mam novy a modelari mi poradili vrtulu 7/4 a leti to este lepsie :roll: 8)
Fox
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fox »

No jo no - bohužel to že něco prodávám ještě nezamená že o tom něco vím...

Mně prodavač utvrzoval v tom, že pokud mám vysílač hitec tak bych měl mít od hitecu i přijmač serva a dokonce i střídavý regulátor. Kdby předtím nevolal nějkému inženýrovi od pelikána kvůli pohonu bonnie tak se vsadím že by mi nuto i hitec střídavý motor - bo jinak jsou stím prý strašné problémy a musí se přeletovávat konektory a vůbec je stím strašná práce...

Nebylo to že by to dělal na schvál, ale z nevědomosti. No prostě nemodelář.
BTW dělá hitec vůbec střídavé regulátory :?:
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Predavac ?

#3 Příspěvek od arda1 »

G0tik píše: Mne dal na motor 480 Gwskove vrtule 8/6
:cry: :cry: :cry:
Fox
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fox »

No já mu asi trošku křivdím. On se snaží akorát že to je ten typ člověka od kterého neušlyšíte "já se v tom nevyznám"
SrAjni

Re: Predavac ?

#5 Příspěvek od SrAjni »

arda1 píše:
G0tik píše: Mne dal na motor 480 Gwskove vrtule 8/6
:cry: :cry: :cry:

jj arda suhlasim uz same o sebe je to totalna krawina u nas su taky predavaci ze dovidenia :D:D:D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já mám s prodavačem zatím dobré zkušenosti. Když řekl že ty křídla sežene, tak je sehnal. Sice to trvalo dost dlouho, ale sehnal je. Potřeboval jsem vrtuli, tak jsem za ním přišel řekl mu na co to chcu a vono to lítalo skvěle. Všechno to je o lidech.
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od G0tik »

no ja si nemyslim ze sa v tom nevyznal ... vydel som ho lietet na 7,5 ccm tornado a vyzeral ze sa do toho vyzna... ale myslim si ze to nespravil naschval, mylit sa je ludske , ja len som vas chcel poinformovat ze aj taky predavaci su ze sa pomylia :lol:
s3030150

#8 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:09, celkem upraveno 1 x.
erik

#9 Příspěvek od erik »

Já sem zase u jednoho koupil novej Hitec vysílač v sadě s příjmačem a jedním servem.
U přímače byl vadnej krystal - chvilku šel -chvilku ne. Chtěl sem to reklamovat a prodavač mě odbyl s tím že je to rušení a nechtěl se tím víc zaobírat. Tak sem to dal do éra (já blbec...) a samozžejmě let skončil pořádnou ránou na čumák. Koupil sem novou sada krystalů a je po problémech.......
U toho prodavače už nakupuju jen v krajní nouzi - když zboží neseženu jinde.....
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak ja jsem se "svym" prodavacem uz byl take parkrat nespokojen. Hlavnim jeho trikem je, ze mi pokazde "zapomene" dat doklad, takze kdyz bych si o nej nerekl, tak on jednak nebude nic danit a jednak ja jsem bez moznosti reklamace.

Aviatikovi tvrdil, ze do dualniho prijimace se muzou normane davat jednoduche krystaly.

A nejvic me nastval, kdyz jsem mu volal ohledne problemu s krystaly a on rekl, ze to je v poradku a ze ma moc prace a zavesil mi telefon uprostred vety!

Snazim se uz u nej nakupovat co nejmene... :evil:
Čop
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Čop »

Proč nejmenujete konkrétně? Ať všichni vědí, kde to stojí za prd...
Spíš lítač než stavěč...
wroum

#12 Příspěvek od wroum »

ja nakupuju vetsinu veci u Vanoucha a 100% spokojenost, poradi, nevnucuje veci, ktery nechci, doklad da vzdy automaticky (i na smrstovacku za 20 kc). zadnej problem.

Asi nejhorsi to je podle me v Hobbyteamu, pripadal sem si jak kdybych jednal s cerstvym absolventem prvniho stupne pomocny skoly (takovej malej tlustej a plesatej) a to sem chtel jenom krystal do Rx - Hobbyteam uz nikdy!

Pecka jak kdy a jak kde. V Karoliny Svetly je to relativne OK, ve Zlatnicky to je bes a o Pruhonicich se nema cenu snad ani bavit.

jinam nechodim, nebo zcela vyjimecne, takze tezko soudit.
misty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od misty »

Jak mám ve zvyku nakupovat všechno přes net, tak k Vaňouchovi jedu vždycky rád, to je pan Prodavač. Ale ono to bude nejspíš tím, že to není JEN prodavač :wink:

U Pecky jsem problém neměl, ale fakt je, že vždy jsem přesně věděl, co chci a taky jsem si na tom musel trvat, pak O.K.

Příjemného jednání se mi vždy dostalo v JINO.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Abu »

Pripojim se. Mam stejne zkusenosti, pan V. = velmi slusne a vstricne jednani, jedina drobna chybicka - obcas nestiha brat telefon, kdyz tam volam jestli uz dostal neco co nahodou zrovna nemel na sklade...
Pecka v Karoline jeste celkem ujde. Zlatnicka, Hobbyteam, Hangar... dost hruza, kdyz uz tam clovek nahodou pro neco musi, tak popadnout zbozi, zaplatit a rychle pryc. :)
Jo a jeste je velmi rozumnej clovek v Juniormodelu na Proseku, akorat vetsinu novejch veci nema skladem, je treba si je obednat predem. Zato ceny jsou u neceho nizsi nez jinde (vcetne e-shopu). A ma taky bazar.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Mel jsem na mysli modelare Housku.

Jinak s Vanouchem jsem byl zatim take spokojen. Jen www stranky ma mizerne. Ma tam uvedeno minimum zbozi a chybi obrazky.

Z e-shopu jsem nejvice spokojen s Kostkou - ceny nejnizsi a zbozi posila obratem.

ModellHobby ma trochu vysoke ceny, jinak e-mailem komunikuji pomerne svizne, ale osobne jsem tam jeste nebyl.

O urovni Hangaru mam nevalne mineni, ale sem tam maji zajimavou cenovou nabidku...
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“