OrangeRx Futaba FASST
OrangeRx Futaba FASST
Máte někdo praktickou zkušenost s tímto přijímačem
http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... duct=14300
Zajímá mne spolehlivost a dosah. Nechci to do žádné makety, ale do obyčejných cvičných elektro-houboletů. Mám Futabu 7CP.
http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... duct=14300
Zajímá mne spolehlivost a dosah. Nechci to do žádné makety, ale do obyčejných cvičných elektro-houboletů. Mám Futabu 7CP.
- Andy1pl
- Kontaktovat uživatele:
Zaslehl jsem ze je dobry do PArkFlyer'a a nejakeho EPP.. nekdo to tady uz resil, take bych mel obavu to dat do neceho vetsiho.
a ten dosah, rikali ze kolem 300-400m je realny ... tot jsem zaslehl a vycetl na forum jak v CZ tak i v zahranici
a ten dosah, rikali ze kolem 300-400m je realny ... tot jsem zaslehl a vycetl na forum jak v CZ tak i v zahranici
Naposledy upravil(a) Andy1pl dne ned 14.11.2010 17:43, celkem upraveno 1 x.
* * * * * Extra 300S SP-AMA ; Extra 300 SP-FAM * * * * *
www.helisport.cz
www.lmk-castkovice.cz
www.helisport.cz
www.lmk-castkovice.cz
- marman
- Kontaktovat uživatele:
Recenze vypadaly OK, zrovna před 2 týdny mi jeden FASSTový pomeranč na zkoušku přišel, tak rovnou chvíli letěl v Tomahawkovi, pak cosi nalítal v Merlinovi a - prostě funguje
Dosah jsem neměřil, lítal jsem jen kousek od sebe. Podle nějakého testu měl dosah srovnatelný s originálem (pohříchu už nevím, kterým z nich - v tom je celkem rozdíl, ale pro moje použití nepodstatný
ale v případě hodně zašuměného éteru se ztratil o něco dřív než originál.
Tolik minimalistické shrnutí, zkusím pohledat linky, kde se o nich psalo, pamatuju si jen, co mi přišlo důležité
Tolik minimalistické shrnutí, zkusím pohledat linky, kde se o nich psalo, pamatuju si jen, co mi přišlo důležité
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
- marman
- Kontaktovat uživatele:
JmX píše:Kdyby nebyl furt "BACKORDER" tak bych s ním měl rád zkušenost, páč bych ho hned objednal.
Je potřeba ho objednat i na backorder a čekat, jak doplní zboží. Druhý kus už mi mezitím taky přišel a trvalo mu to ca. 10dní + čas dopravy.
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Mám 4 kusy již delší dobu. Dosah do "nevidim" a zatím nemám nejmenší problém...K tomu objednávání...Když mně přišly, byly pořád Beckorder...Prostě přijdou, vydodají ty "zamluvené" a proto jsou asi pořád v mínusu. Neboj se jich, pokud nebudeš mít smůlu na "blbej" kus, nebudeš mít problém. Já je objednával s tím, že jestli budou makat 3 ze 4, bude to pořád výhra v loterii za tu cenu. Fungují všechny 4 a perfektně 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Kenny McCormick
Mohli by ho na HC predavat aj v KRABICKE
Tento stoji s dopravou 2x viac...
Tento stoji s dopravou 2x viac...
-
JmX
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si ho taky objednal. Jsem zvědav jak rychle ho naskladní (v potvrzení objednávky je stále stav Backorder). Jak se znám, tak druhý den co mě přijde tak ho zlevní, ale to je holt život.
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
DaggyMAC píše:Funguje všetkých 8 kanálov? Niekde som sa dočítal, že ôsmy kanál je len na pripojenie batérie. Je to pravda, alebo človek, ktorý to písal mal zapnutý Fasst 7 a nie Fasst Multi?
otázkou je, jesi bys příjmač za 20 (?)USD dal do éra, kde potřebuješ 8 kanálů
Já teda ne.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA