http://www.stream.cz/video/532974-kluk- ... teni-draka
Dobrý pouštění draka
Dost nepodareny FAKE ...
clovek by musel byt uplne slepy, aby si nevsimol to lano, na ktorom je zaveseny, aj ked je ho tam vidiet len na zlomok sekundy. Okrem toho vzlietol pod uplne inym uhlom, nez by podla fyzikalnych zakonov mal.

clovek by musel byt uplne slepy, aby si nevsimol to lano, na ktorom je zaveseny, aj ked je ho tam vidiet len na zlomok sekundy. Okrem toho vzlietol pod uplne inym uhlom, nez by podla fyzikalnych zakonov mal.
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
mravecm1 píše:Dost nepodareny FAKE ...![]()
Chlape to není FAKE. Tam šlo o trochu něco jiného. Ten týpek by za pas přivázanej lanem ke kotvícímu bodu. Drak (kite) zabral a pak už je to jenom sčítání vektorů sil. Když dosáhl kritického bodu, tak se pustil a napnuté lano ho odpálio zpět. Tkaže žádný FAKE, ale docela průser
petas píše:Chlape to není FAKE. Tam šlo o trochu něco jiného. Ten týpek by za pas přivázanej lanem ke kotvícímu bodu. Drak (kite) zabral a pak už je to jenom sčítání vektorů sil. Když dosáhl kritického bodu, tak se pustil a napnuté lano ho odpálio zpět. Tkaže žádný FAKE, ale docela průser
Oki, mozno mas pravdu... ale potom naozaj nerozumiem, naco bolo dobre pouzit take dlhe istiace lano
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
mravecm1 píše:petas píše:Chlape to není FAKE. Tam šlo o trochu něco jiného. Ten týpek by za pas přivázanej lanem ke kotvícímu bodu. Drak (kite) zabral a pak už je to jenom sčítání vektorů sil. Když dosáhl kritického bodu, tak se pustil a napnuté lano ho odpálio zpět. Tkaže žádný FAKE, ale docela průser
Oki, mozno mas pravdu... ale potom naozaj nerozumiem, naco bolo dobre pouzit take dlhe istiace lanoFakt nerozumne
Asi jim to holt nedošlo...
Byl jsem svědkem podobné situace co skončila naštěstí jen modřinami. Kamarád co váží kolem 100kg byl přivázaný k VW Sharan a když se do kite draka opřel vítr, tak to sním smýkalo po zemi i se Sharanem.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Jo hoši, já takhle co by paraglidista jednou ve Francii přistál nechtěně po větru na pláž... Jeblo to se mnou párkrát o písek a vůbec mně do smíchu nebylo. Až když jsem se z toho dostal všiml jsem si, že mam dlaň turch propíchlou nějakým suchým kořenem, nebo co to bylo... Málem mě to tenkrát stálo dovolenou 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Tady se podívejte co to dělalo s kolegou, když jsme byli na svahu s větroni tak on tam sebou měl tenhle klump.
Potom prej, na vem si postroj a zkus si to, já ho hnal.
http://www.youtube.com/watch?v=CxpfMrUcmsQ
Potom prej, na vem si postroj a zkus si to, já ho hnal.
http://www.youtube.com/watch?v=CxpfMrUcmsQ
MEK píše:Tady se podívejte co to dělalo s kolegou, když jsme byli na svahu s větroni tak on tam sebou měl tenhle klump.![]()
Potom prej, na vem si postroj a zkus si to, já ho hnal.![]()
Teda jelikoz do tohodle sportu delam, tak musim rict, ze tohle jeste nebylo nic oproti tomu, co se da s kitem udelat. Skoky pres 5 metru do vysky nejsou problem...a neni to tak slozite ani nebezpecne, jen se to musi trosku umet.