Šrumec

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

Šrumec

#1 Příspěvek od arda1 »

Co to tady bylo za šrumec? Nemáte někdo zálohu threadu kluci ...?
ICQ 638556901
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od maniacman »

Jj bych rád viděl ten příspěvek kdo tam přidal. :)
Cessna 480- pelikán
Spitfire - Art-Tech
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1198&amode=
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od djmikin »

Jaký šrumec? Kde? :-) Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od maniacman »

djmikin píše:Jaký šrumec? Kde? :-) Díky.Michal

Založil jsem takové téma a někdo tam dal příspěvek, ale nestihl jsem si ho přečíst, protože už ho smazali a mě dali varování, abych už to nepsal jinak budu vyhozen z manie :D To téma bylo zaměřeno jaksi na cikány.
Cessna 480- pelikán
Spitfire - Art-Tech
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1198&amode=
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#5 Příspěvek od rampa_mckvak »

maniacman píše:
djmikin píše:Jaký šrumec? Kde? :-) Díky.Michal

Založil jsem takové téma a někdo tam dal příspěvek, ale nestihl jsem si ho přečíst, protože už ho smazali a mě dali varování, abych už to nepsal jinak budu vyhozen z manie :D To téma bylo zaměřeno jaksi na cikány.

No a pak prej svoboda projevu. Hm.
Co neubrzdíš neukecáš.
TURING

#6 Příspěvek od TURING »

Ajaj, asi jsi je nechvalil. Pokud se nejednalo o cikana modelare, tak to asi na toto forum nepatri ...

Na druhou stranu pokud to bylo v sekci

Smetiště
Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správní místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.

tak vyrazeni svedci o jiste predpojatosti a uzkoprsosti admina.

Pozor vsak, prispevek jsem necetl, tak netusim, jak moc se do nich ten posledni pripevatel oprel ! :-D
jez_cz

#7 Příspěvek od jez_cz »

maniacman píše:Založil jsem takové téma a někdo tam dal příspěvek, ale nestihl jsem si ho přečíst, protože už ho smazali a mě dali varování, abych už to nepsal jinak budu vyhozen z manie :D To téma bylo zaměřeno jaksi na cikány.

Vidím chlape, že si nechceš dát pokoj. V odpovědi na Tvoje původní téma jsem jeho smazání doporučoval a pokud v tom hodláš pokračovat, tak se potom vyhození z RCmanie nediv. Kdo chce kam, pomožme mu do ( ! ).
I květák je jen vycepované zelí
TURING

#8 Příspěvek od TURING »

Spravne. Vyhodit ze skoly, pokud studuje, ze zamestnani, pokud pracuje, decka nevzit na skolu, pokud je ma, ... 8O
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nakadah »

Koukam ze kdyz je o politickou korektnost a predposranost z rasizmu tak to jde vsechno rychle. Ale kdyz tady buji spamovaci roboti, tak to se nic nedeje. Nak
jez_cz

#10 Příspěvek od jez_cz »

TURING píše:Spravne. Vyhodit ze skoly, pokud studuje, ze zamestnani, pokud pracuje, decka nevzit na skolu, pokud je ma
Děcka za svoje rodiče nemohou. A tohle děcko evidentně rodičové moc dobře nevychovali. Ano, za podobné věci se dnes opravdu ze školy vyhazuje a je to jen dobře. V tomto případě pokud si chlapec nedá pokoj, tak stačí předat oznámení policii. A pokud chcete, aby se policie na RCmanii více zaměřila, tak stačí jen více provokovat podobnými debilovinami.
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pajax007 »

TURING píše:Spravne. Vyhodit ze skoly, pokud studuje, ze zamestnani, pokud pracuje, decka nevzit na skolu, pokud je ma, ... 8O

Bohužel snažíš se zešměšňovat něco o čem nic nevíš. Maniacman měl potřebu vypustit tady svoje postřehy. Bohužel se sem podle mého, a nejen mého mínění moc nehodily. To spíše na stránky nějaké ultrapravicové strany či seskupení. Pokud chce zaměřit pozornost nějakého pitomce dělajícího na této problematice kariéru na RC Manii tak prosím, od toho tady ale admin je aby posoudil zda jeho příspěvky přinesou něco pozitivního nebo ne. A admin posoudil.
Pajax 007
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Nakadah »

jez_cz> podle tve logiky by polovina diskuteru na idnes.cz musela davno sedet, toz si vem prasek na uklidneni a jdi spat. Bud klidny, zadny velky bratr te nesleduje, ten to ma na haku. Nak
strycArtus
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od strycArtus »

jez_cz píše:
TURING píše:Spravne. Vyhodit ze skoly, pokud studuje, ze zamestnani, pokud pracuje, decka nevzit na skolu, pokud je ma
Děcka za svoje rodiče nemohou. A tohle děcko evidentně rodičové moc dobře nevychovali. Ano, za podobné věci se dnes opravdu ze školy vyhazuje a je to jen dobře. V tomto případě pokud si chlapec nedá pokoj, tak stačí předat oznámení policii. A pokud chcete, aby se policie na RCmanii více zaměřila, tak stačí jen více provokovat podobnými debilovinami.

Copak tak hroznýho napsal? Vykřikoval tu požadavky na rovná práva a povinnosti pro všechny?
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pajax007 »

strycArtus píše:Copak tak hroznýho napsal? Vykřikoval tu požadavky na rovná práva a povinnosti pro všechny?

To naštěstí ne, tak hrozný to zas nebylo. Akorát něco o skupenství látek, při kterém jsou částice relativně daleko od sebe, pohybují se v celém objemu a nepůsobí na sebe přitažlivou silou. Dále něco o dostatečném množství a skonu mnoha osob jiné rasy. Pajax 007
jez_cz

#15 Příspěvek od jez_cz »

Nakadah píše:jez_cz> podle tve logiky by polovina diskuteru na idnes.cz musela davno sedet, toz si vem prasek na uklidneni a jdi spat. Bud klidny, zadny velky bratr te nesleduje, ten to ma na haku. Nak
Jsem Naku maximálně klidný, rasistické příspěvky mě příliš nevzrušují, malý nebo velký bratr je mi lhostejný jako malá nebo velká strana. Jen si nepřeji, aby se na RCmanii zaměřil nějaký šašek, tak jak píše pajax007. Rasisitické příspěvky dle mého mínění nepatří ani na smetiště RCmanie, maximálně tak na smetiště dějin. Třeba se pletu a naopak většina sem přispívajících si tady takové příspěvky přeje. Tož si je užívejte a klidně se u nich třeba i ukájejte - v tom případě nejsem ve správné diskusi a že sem přestanu chodit jistě nikomu nebude vadit. Vadit to bude jenom mě, protože jsem měl za to, že modeláři jsou rozumní lidé a doposud jsem byl na RCmanii spokojen. JaHo
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“