celkom slusny postup pri tvorbe rotorov
celkom slusny postup pri tvorbe rotorov
aby som sa s vami o niečo podelil :
file:///C:/Documents%20and%20Settings/In%C5%A1talat%C3%A9r/Desktop/RotoroveListy.html
určite to raz skusim, kedze som kuchar, tak tam hadam nieco navarim..
p.s.: je tam toho viac dobreho
file:///C:/Documents%20and%20Settings/In%C5%A1talat%C3%A9r/Desktop/RotoroveListy.html
určite to raz skusim, kedze som kuchar, tak tam hadam nieco navarim..
p.s.: je tam toho viac dobreho
hanzi
..ahaa
..prepac.. pridem na odkaz, slacim prave tlačítko.. a vyberiem moznost kopirovat adresu odkazu. No a uz len prejst na okienko hhtp: stlačiť prave tlacitko misi, vybrat moznosť prilepit, odenterovať a .. si tam.
hoc.. paci sa mi aj ta tvoja moznost, len neviem ako sa to delá.
hoc.. paci sa mi aj ta tvoja moznost, len neviem ako sa to delá.
hanzi
- Screwball671
- radek.domin
- RolloThomassi
- Kontaktovat uživatele:
Súbor s takým názvom ako má a.hanes na svojom PC na ploche, našiel google tu http://www.volny.cz/vladimir__p/RotoroveListy.html
Ale postup samotnej výroby mi pripadá trochu príliš jednoduchý - bez poriadneho vyztuženia v mieste uchytenia... predsa len, vrtuľníkari štartujú na môj vkus príliš blízko k ľuďom a keď visia tak tá vrtuľa sa im točí akurát prex ksichtami, nebolo by príjemné keby sa roztrhla. Myslel som si že to je zavesené na slučkách z rovingu..
Ale postup samotnej výroby mi pripadá trochu príliš jednoduchý - bez poriadneho vyztuženia v mieste uchytenia... predsa len, vrtuľníkari štartujú na môj vkus príliš blízko k ľuďom a keď visia tak tá vrtuľa sa im točí akurát prex ksichtami, nebolo by príjemné keby sa roztrhla. Myslel som si že to je zavesené na slučkách z rovingu..
Vyrábět listy doma je dneska naprostá blbost. Lukoprenová forma ti nezaručí požadovanou přesnost a uváděná skladba listu není moc vhodná. Navíc u kořene je to špatné. A na to aby se daly spárovat bys musel udělat tak 30 listů aby se daly dát k sobě hmotnostně. Ale jde především o bezpečnost. To už je lepší pro začátečníka objednat listy z HC za pár šušní. Dneska už dělají i použitelné.
- RolloThomassi
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to opravdu to , co sem chtěl zakladatel vložit , tak na stránce dole je © 2007. No , to už šly koupit slušné listy za dobrou cenu .
Před mnoha lety jsem viděl formu na listy u člověka , který laminovat umí :
http://www.modelarstvi.cz/lm/inspiraceNM.php?v=25&w=1
to vypadalo podstatně jinak.
Ta forma je jen jedna z nedotažených věcí. Ovšem v tom provedení listu samotného úplně chybí několik zásadních věcí.
Nemá cenu je rozebírat, aby si snad někdo nemyslel, že to dotáhne a vznikne něco použitelného.
Proto jen jediné konstatovaní: Celá ta věc je naprosto špatně a vůbec nestojí za pozornost. Jak už jsem psal, divadelní rekvizita.
Nemá cenu je rozebírat, aby si snad někdo nemyslel, že to dotáhne a vznikne něco použitelného.
Proto jen jediné konstatovaní: Celá ta věc je naprosto špatně a vůbec nestojí za pozornost. Jak už jsem psal, divadelní rekvizita.
- Screwball671
RolloThomassi píše:Jestli je to opravdu to , co sem chtěl zakladatel vložit , tak na stránce dole je © 2007. No , to už šly koupit slušné listy za dobrou cenu .
Ne ten Vladimír je čech a zakladatel vlákna slovák, navíc to tam opravdu je už 3 roky, krásně se to zvrtlo jen to téma zůstalo. Třeba nějákej hacker se dostane autorovi na plochu jeho PC a stáhne někam ty data. Je to tady ale zábava co?
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant