Tak to jsem vubec necekal ze kdyz se dostanu domu ze tu toho bude tolik, diky moc! Je vzdy dobre slyset od zacatecniku jako ja stejne jak od zkusenejsich...potom se viz se clovek v tom sam neni
Ano jedna se o zaletani Rapiru, ktere se mi moc zalibilo a proste je to "presne to co jsem hledal" jestli vite co myslim, ale prave proto jsem 10X vic opatrnej s tim.
Ja jsem sel na veci uplne obracene pri navratu, nejdriv jsem si poridil Trainer 65, toho jsem jsi zalital sam...a bylo to opravdu o nervy. Jednou skrtle kridlo (zadna skoda krome trochu spiny a hliny), jednou kotrmelec (strhnul se podvozek) a pak konecne uspesny odlet a hodne mirne zatacky.
To vse behem jedne hodiny, no bohuzel pak zas za par dni a letu kdyz uz to bylo jak to melo bejt tak jsem zjistil ze jsou asi skoucene kridla (jen par stupnu ale prece) a pri zatace pred pristani se to zakroutilo do zeme.
No trup byl zniceny ale kridlo v poho (nechcete ho nekdo?

)
Pak jsem se rozhodl jit do Fita, a muisim rict ze to byl vyborni napad, s tim jsem udelal vse sam, nikdy mi nespad a naucil jsem se orientaci a co se muze a nemuze. S tim jsem behem par tydnu naletal tak 35hodin....a pustil se do loopy a mirne akrobacie (ono to zvlada a jak leta pomalu tak se s tim krasne uci) S pristani jsem nikdy nemel problem, v jakyv koliv okolnosti, a tim myslim i vse ti casy co mi v nakym blbim momentu chcipnul ten stary motor (ted ma tu 12A)
Prave proto ted mam Rapira, chtel jsem neco symetrickeho, co neni uplne sileny 3D super acrobat, ale neco s cim se dal letat docela normalne a taky se ucit to acro. Je v tom ASP 6.5, nikdy to nebude vyset za vrtuli ale to vubec ted nechci

spis bych jen chtel pomalu pokrocit.
Je fakt zajimave cist vse vase ruzne zkusenosti, taky by tohle bylo prvni letadlo co by me zaletal nekdo jiny, a musim rict ze bych to docela rad udelal sam (jelikos potom ten pocit kdyz se to povede je fakt super)...mozna mate pravdu s tim ze bych tam mohl mit nekoho kdo by mi do toho kecal a jen overil ze nedelam nakou uplnou blbost.
I kdyz na konec ten trener to odnesl, naucil me spoustu jen o tom jak s tim zachazet na zemi a i v letu...stalo to za to.
Filip 400 Sport - nechcete nekdo odkoupit Filipa? Bez Vybaveni? Rad bych to zkusil nacpat do normalne 400, ne Sport.
Toro 900 (se stavi)
Podzemni tajnou laborator a anglicko-cesky slovnik.