Objednávky v HK

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Ryko
Kontaktovat uživatele:

Objednávky v HK

#1 Příspěvek od Ryko »

Jako začátečník jsem si zkusil poprvé objednat v HK jsem dost nedůvěřivý měl jsem strach ale vypadá to dobře objednal jsem 28.12. a přišlo mi to dnes to je 13 dní objednával jsem si Lipolky.Ještě čekám dva balíky tak uvidím zkusil jsem si objednat TurnigyT9x, dost se o ni píše tak jsem zvědav.
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od L.Bily »

a naco to sem pises?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
krtek2k

#3 Příspěvek od krtek2k »

na něco takovýho doporučuju založit blog, forum je o něčem jiným
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Miki
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Miki »

Smetiště
Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správní místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.

Tohle je hlavička uvedená u části fora "Smetiště", takže je tady "Ryko" na správném místě, chce prostě jen tlachat, a nebo se třeba pochlubit, co se mu povedlo. Né každy je tu borec, který všechno zná a všude byl. Proč se ten, kdo má nechápavý nebo negativní názor raději nezdrží, ach jo. :roll:

Pro Ryka, taky jsem kdysi objednával s nedůvěrou, placení předem a tak. Dneska mám za sebou přes 45 zásilek z HC, konektory počínaje a benzínovým motorem 50ccm konče, takže se nenech odradit a vesele využívej asijského trhu. :wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Ryko »

Dík za podporu Miki, já chtěl jen říct že to tak dlouho zase netrvá z té daleké Číny jo a pokud to někoho nezajímá tak ať to prostě nečte !
Miki
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Miki »

Ryko píše:Dík za podporu Miki, já chtěl jen říct že to tak dlouho zase netrvá z té daleké Číny jo a pokud to někoho nezajímá tak ať to prostě nečte !

Je tady toho o doručovacích lhůtách spousta, ale když už tady teda tak tlacháme, tak můj nejrychlejší balík byl myslím 5dní a nejpomalejší asi 35dni, to už jsem byl trochu nervozní, ale vše dorazilo v pořádku.
Sranda je, že nejrychlejší část cesty balíku je Hongkong-Ruzyně, a pak někdy i týdny leží balík buď na celnici nebo na té naší úžasné poště. (pro rejpaly jsou toto moje vlastní postřehy, nikomu je nevnucuju). :wink:
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ladaxvx »

Ryko píše:Dík za podporu Miki, já chtěl jen říct že to tak dlouho zase netrvá z té daleké Číny jo a pokud to někoho nezajímá tak ať to prostě nečte !

checheche...Ryko, to nííííííc....místní inkvizitoři dbají na čistotu! Aby se neposr......hahahahahah...
bitovod

#8 Příspěvek od bitovod »

On je to spíž povzdech na adresu České pošty... Svého času jsem si objednával nějaké vzorky švábů u Microchipu v USA. Chvíli trvalo, než jsme si vyjasnili, co vlastně chci, pak to vyskladnili ve fabrice v Malajsii, letecky poslali do Londýna a následně letecky do Prahy. Sice balíček měl s bídou deset deka, ale to celé ZA DVA DNY! No a z Ruzyně mi to na druhý konec Prahy (cca 35km) šlo dalších deset dnů, a to to byly samply bez ceny, mimo celní řízení...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od CharlitoCZ »

o tom mi povídej, mám to na ruzyň 7km a domu mi to šlo nekecám 6 dní :D (nepočítám samozřejmě víkendy.. )
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Miki
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Miki »

No vidíte, a oto víc nechápu tu jednu moji zásilku, která byla doma asi 5tý pracovní den po obědnání. Podle mě to mělo nouzové přistání v Ostravě, pak to jelo po kolech a když jeli na Prahu kolem našeho, tak to jen tady vyklopili. :lol:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lindbergh »

Já tam mam objednávku z 1/8/2010. Pořád jsem doufal, že ten náhon do lodičky co jsem ho ohnul po té, co jsem vjel v létě kámošovi skoro až do stanu dodají, ale asi už nee. A teď nemůžu najít mail, kam jim napsat, aby to zrušili....Dřív tam byla možnost kliknout na něco jako "cancel order", nebo něco takovýho, ale teď už to tam tak není....Nevíte náhodou někdo, jak se teďka ty starý objednávky ruší? Dík.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od L.Bily »

Lindbergh píše:Já tam mam objednávku z 1/8/2010. Pořád jsem doufal, že ten náhon do lodičky co jsem ho ohnul po té, co jsem vjel v létě kámošovi skoro až do stanu dodají, ale asi už nee. A teď nemůžu najít mail, kam jim napsat, aby to zrušili....Dřív tam byla možnost kliknout na něco jako "cancel order", nebo něco takovýho, ale teď už to tam tak není....Nevíte náhodou někdo, jak se teďka ty starý objednávky ruší? Dík.

napis im na live support, najdes to na pravej strane hore ale musia byt online
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lindbergh »

L.Bily píše:
Lindbergh píše:Já tam mam objednávku z 1/8/2010. Pořád jsem doufal, že ten náhon do lodičky co jsem ho ohnul po té, co jsem vjel v létě kámošovi skoro až do stanu dodají, ale asi už nee. A teď nemůžu najít mail, kam jim napsat, aby to zrušili....Dřív tam byla možnost kliknout na něco jako "cancel order", nebo něco takovýho, ale teď už to tam tak není....Nevíte náhodou někdo, jak se teďka ty starý objednávky ruší? Dík.

napis im na live support, najdes to na pravej strane hore ale musia byt online

No právě, mají tam o 7 hodin víc jak tady :-(
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od L.Bily »

tusim dopoludnia tam byvaju
zdekar

#15 Příspěvek od zdekar »

To Lindbergh:
Na Live chatu jsou tuším do 17:00, což je našich 10:00. Takže holt musíš vstát o něco dřív a pak tam budou ;-)

Ale trochu jsi mě zaskočil, že to už nejde rušit kliknutím na tlačítko. To už je vážně jediný způsob jen přes Live Support?
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“