TURNIGY V-Tail Mixer. Ultra-small

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

TURNIGY V-Tail Mixer. Ultra-small

#1 Příspěvek od ZIPP »

Jelikož mám starou RC soupravu (HITEC FOCUS 4), která nemá mix a v plánu mám postavit RC samokřídlo SOLO tak jsem řešil jaký delta-mix zakoupit. Na první, který jsem narazil byl TURNIGY V-Tail Mixer. Ultra-small
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6321
Nějaké zkušenosti s tímto delta-mixem, nebo doporučte mi nějaký lepší, osvědčený..... :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od maroslong »

Podľa popisu je tam pevný pomer mixovania 1:1. To nie je zrovna ideálne, na samokrídlo je vhodné mať menšie výchyľky na funkciu "výškovky" a väčšie na "krídelká", o exponenciáloch ani nehovorím. V núdzi sa to ale určite použiť dá. Konkrétny typ ti bohužiaľ neporadím.
Navyše tam píšu V-Tail Mix a zároveň Elevator a Aileron, čo je z hľadiska terminológie blbosť. Aj keď funkcia je vlastne rovnaká.
robotmz

#3 Příspěvek od robotmz »

za 70centov :D :D :D :D :D :D :D :D ho pošlem úplne nový v obálke, lebo už nechcem do neho dať ani tie peniaze za obálku a poštu 8O 8O :D :D
ale rozbaliť ho treba hneď v pivnici /teda ak ešte kúrite tuhým palivom a máte tam sekeru/ lebo ide tak trhano, že za tie nervy to nestojí :evil: :evil:
ale možno mám chybný kus ...
JuraS.

Re: TURNIGY V-Tail Mixer. Ultra-small

#4 Příspěvek od JuraS. »

Dotaz přesně na tento výrobek.
Potřebuji vyřešit: v křídle napevno zabudované servo křidélka. Nelze již vybrat a provést hw úpravu. Po zapojení autopilota potřebuji obě křidélka (pravé i levé) zapojit pomocí Y kabelu na jeden kanál autopilota. Tím příjdu o mix. Napadlo mě zapojit za autopilota samostatný mix který by mixoval správný pohyb nahoru a dolů. Umí to tento mix ? Dá se programovat tak abych mu smysl pohybu serva mohl nastavit ? Potřebuji na mix zapojit samostatná serva a z mixu vývod jen jeden kabel do autopilota. Díky za odpověď.
pitridom
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pitridom »

ZIPP píše:Jelikož mám starou RC soupravu (HITEC FOCUS 4), která nemá mix a v plánu mám postavit RC samokřídlo SOLO tak jsem řešil jaký delta-mix zakoupit. Na první, který jsem narazil byl TURNIGY V-Tail Mixer. Ultra-small
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6321
Nějaké zkušenosti s tímto delta-mixem, nebo doporučte mi nějaký lepší, osvědčený..... :wink:

Tento nebrat. Má tak hrubé "krokování", že je nepoužitelný.
Pavel
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=489
coro

#6 Příspěvek od coro »

V princípe by problém nemal existovať, len tá vec musí mať stabilnú frekvenciu (aby vedela stred okolo ktorého obracať druhý zo signálov) čiže mať kryštál.
Ale v praxi problém zjavne existuje, u tohoto spomínaného "mixu".,... Z neho som použil kábliky a zbytok niekam vyhodil, nedá sa to použiť.
Ak by niekde možno nevadilo že má len pár krokov na rozsah, tak mne vadilo že po výpadku pulzov posielal servá na doraz - ja som zvyknutý vypínať vysielač a požadujem aby model zostal v pokoji bez pohybu a nie že by si lámali servá prevod..
Chcelo by to zletovať nejaký ATTiny15 s kryštálom a napísať pár riadkov programu, len asi nemá kto.
Ale ak tam je autopilot tak to mal vedieť ten, t.j. vybrať taký čo to vie.. načo reťaziť X krabičiek?
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“