ISŠ Brno Olomoucká

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

ISŠ Brno Olomoucká

#1 Příspěvek od Brabouk »

Čauvec kluci, mám dotaz ohledně týhle školy, jestli tam někdo nechodíte. Před dvouma rokama jsem odsaď vylezl a potřeboval bych jeden plošnáček se schématem. Pokud tam někdo chodíte, a mohli by ste to sehnat, napiště prosím :-) . Jedná se stabilizovanej zdroj napětí. Jeden ste stavěli ve druháku, ale zakouřilo se z něj po mámině úklidu dílny ... :-/
paveld

#2 Příspěvek od paveld »

Moje nevlastí dvojčata tam chodí- jeden dělá obor elektromechanik 2.ročník.
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Brabouk »

to je přesně ten obor :-) mohl by ses prosím zkusit zeptat, jestli by bylo možný to sehnat?Vyjde to do 100Kč. Peníze bych ti samozřejmě poslal předem i s určitou přirážkou :-)
paveld

#4 Příspěvek od paveld »

Brabouk píše:to je přesně ten obor :-) mohl by ses prosím zkusit zeptat, jestli by bylo možný to sehnat?Vyjde to do 100Kč. Peníze bych ti samozřejmě poslal předem i s určitou přirážkou :-)

OK, budu s nimi mluvit v pátek,pošlu Ti mail.
Pavel
honzekk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honzekk »

zdarec, ja sem na olomoucke odmaturoval loni :-) To jejich schema myslim uz nemam, ale mam lepsi schema na stabil zdroj... Mozna i lepsi :) Tak kdybys chtel, tak se muzem domluvit
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“