Jak lítá vrtulník Gyrotor? (větší brácha Picco Z)

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kovboj

Jak lítá vrtulník Gyrotor? (větší brácha Picco Z)

#1 Příspěvek od Kovboj »

Nemáte zkušenosti s Gyrotorem? Je to malý vrtulník, o něco větší než Picco Z - http://kdosihrajenezlobi.pasaz.cz/detai ... zachranar/

V popisu je psáné že je ovládána jen dvoukanálem (narozdíl od Picca není infra, ale RC), ale přitom podle videí na Youtube se zdá, že dokáže stát na místě, letět dopředu, bokem i couvat.

http://www.youtube.com/watch?v=Ra6Wgog7kVc
http://www.youtube.com/watch?v=2AK0cjbdcbY
http://www.youtube.com/watch?v=UIB68jyOz3I
http://www.youtube.com/watch?v=q102TADNM8Q
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

tohle ma jeden kamarad, PicooZ mi prijde ovladatelnejsi, mel sem moznost vyzkouset oba dva a PicooZ mi prijde lepsi
DarkMen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DarkMen »

Já jsem měl tu možnost řídit oba, na www.rcworld.ic.cz je taková lehká recenez, tak se koukni a uvidíš sám...
Kovboj

#4 Příspěvek od Kovboj »

DarkMen píše:Já jsem měl tu možnost řídit oba, na www.rcworld.ic.cz je taková lehká recenez, tak se koukni a uvidíš sám...

Hmm, ale to mi neodpovídá na otázku, v jakých osách je ten model ovladatelný. Na těch videích se zdá že model dokáže stát na místě i pohybovat se dopředu a dozadu. To umí PiccoZ pokud vím jen posunutím těžiště.

Mimochodem škoda že vám na serveru nefunguje RSS, přidal bych si ho do své čtečky :-(
ALIEN

#5 Příspěvek od ALIEN »

Kovboj píše:
DarkMen píše:Já jsem měl tu možnost řídit oba, na www.rcworld.ic.cz je taková lehká recenez, tak se koukni a uvidíš sám...

Hmm, ale to mi neodpovídá na otázku, v jakých osách je ten model ovladatelný. Na těch videích se zdá že model dokáže stát na místě i pohybovat se dopředu a dozadu. To umí PiccoZ pokud vím jen posunutím těžiště.

Mimochodem škoda že vám na serveru nefunguje RSS, přidal bych si ho do své čtečky :-(

Chlape 2kanal je dvoukanal,takze to ovladas stejne jako PICCOZ nic vic...vejska a smer(otaceni)
DarkMen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DarkMen »

Ano, přesně tak. Jak píšu v článku, na který jsem ti dával link, je to úplně stejné jako u PIcco Z, je to teoreticky jen zvětšenina Picco Z s designovou variací MILITARY. Změněním těžiště ho rozpohybuješ, ale 2 kanál je 2 kanál, co víc bys od toho chtěl, vždyť to je "Hračka".
zelda

#7 Příspěvek od zelda »

ja ti s picooZ taky zavisim na miste i poletim dopredu, staci nakroutit zadni vrtulku, chce si to s tim trosku pohrat, pak je to lehce ovladatelne
Kovboj

#8 Příspěvek od Kovboj »

ALIEN píše:Chlape 2kanal je dvoukanal,takze to ovladas stejne jako PICCOZ nic vic...vejska a smer(otaceni)

No práve proto mě matou ta videa na Youtube, tam se mi zdá že model reaguje jako kdyby to nebyl jen dvoukanál.
zelda

#9 Příspěvek od zelda »

Kovboj píše:
ALIEN píše:Chlape 2kanal je dvoukanal,takze to ovladas stejne jako PICCOZ nic vic...vejska a smer(otaceni)

No práve proto mě matou ta videa na Youtube, tam se mi zdá že model reaguje jako kdyby to nebyl jen dvoukanál.

divej, pokud nakroutis trochu zadni vrtulku, tak se da trochu ridit i smer letu
ALIEN

#10 Příspěvek od ALIEN »

Doprednyho letu dosahnes zavesenim maleho zavazi na cumak vrtulniku.Takhle to budu resit u PICCOZ,jdu ho obednat.
zelda

#11 Příspěvek od zelda »

ALIEN píše:Doprednyho letu dosahnes zavesenim maleho zavazi na cumak vrtulniku.Takhle to budu resit u PICCOZ,jdu ho obednat.

ja picooZ mam, tak vim jak to je, ne?kdyz tam das zavazisko tak to leti doredu porad, kdyz nakroutis vrtulku tak to do predu leti jen kdyz chces, chce si to s tim trochu pohrat
ALIEN

#12 Příspěvek od ALIEN »

zelda píše:
ALIEN píše:Doprednyho letu dosahnes zavesenim maleho zavazi na cumak vrtulniku.Takhle to budu resit u PICCOZ,jdu ho obednat.

ja picooZ mam, tak vim jak to je, ne?kdyz tam das zavazisko tak to leti doredu porad, kdyz nakroutis vrtulku tak to do predu leti jen kdyz chces, chce si to s tim trochu pohrat

To taky bylo pro Kovboje a ne pro tebe :wink:
radis
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od radis »

Mám tento vrtulníček a je to sranda. Nic víc od toho nečekej než zábavu. Není pravda, že se tyto modely nedají ovládat do všech stran, ale je to věc cviku a velice citlivého ovládání. Ovládání otáčky a zadní vrtulka. Nabití asi za 12-15min dodaným nabíječem. Ve vysílači 9v baterie.
Kovboj

#14 Příspěvek od Kovboj »

radis píše:Mám tento vrtulníček a je to sranda. Nic víc od toho nečekej než zábavu. Není pravda, že se tyto modely nedají ovládat do všech stran, ale je to věc cviku a velice citlivého ovládání. Ovládání otáčky a zadní vrtulka. Nabití asi za 12-15min dodaným nabíječem. Ve vysílači 9v baterie.

To mě hodně zajímá. Můžeš zhruba popsat jak?
ALIEN

#15 Příspěvek od ALIEN »

Kovboj píše:
radis píše:Mám tento vrtulníček a je to sranda. Nic víc od toho nečekej než zábavu. Není pravda, že se tyto modely nedají ovládat do všech stran, ale je to věc cviku a velice citlivého ovládání. Ovládání otáčky a zadní vrtulka. Nabití asi za 12-15min dodaným nabíječem. Ve vysílači 9v baterie.

To mě hodně zajímá. Můžeš zhruba popsat jak?

Je to tim pokroucenim zadni vrtulky,respektive celyho ocasu.Nekde to tu uz je.Nebo do toho muzes za letu stouchat prstem :lol: :lol: :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“