Výroba plošného spoje pro tricoptér

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Zpráva
Autor
Dareba

Výroba plošného spoje pro tricoptér

#1 Příspěvek od Dareba »

Neznáte někoho, kdo by vyrobil desku s plošnými spoji na tricoptéru?
Bylo by to dle návrhu Rcexloler. Netroufám si na oboustrannou desku.
Salaman

Re: Výroba plošného spoje pro tricoptér

#2 Příspěvek od Salaman »

Dareba píše:Neznáte někoho, kdo by vyrobil desku s plošnými spoji na tricoptéru?

Ahoj, jestli chceš můžu ti jí udělat mám s tím zkušenosti. Jenom mi pošli odkaz na podklady. Tady se můžeš podívat na pár mích projektů: http://hansinteractive.wz.cz/elektronika.htm :)
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Salaman píše:Ahoj, jestli chceš můžu ti jí udělat...

Prosím Tě, na kolik by u Tebe vyšla tahle deska: http://www.kkmulticopter.com/downloads/ ... V6SFNB.rar (je to taky na tricoptera, ale jen jednostranná, jednodušší)??? Zkoušel jsem ji třikrát dělat doma, ale pokaždé se mi na ni nějaký spoj poee, tak už to vzdávám.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Salaman

#4 Příspěvek od Salaman »

Dr.LuckyLuke píše:
Salaman píše:Ahoj, jestli chceš můžu ti jí udělat...

Prosím Tě, na kolik by u Tebe vyšla tahle deska: http://www.kkmulticopter.com/downloads/ ... V6SFNB.rar (je to taky na tricoptera, ale jen jednostranná, jednodušší)??? Zkoušel jsem ji třikrát dělat doma, ale pokaždé se mi na ni nějaký spoj poee, tak už to vzdávám.

Jednostranná je o dost jednodužší v tom že se to nemusí při osvicování hlídat vzájemná poloha dvou předloh. Sakra nemůžu to otevřít mám Eagle 4.11 a tohle je 4.60
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Petricius »

Pokud by to slo, tak bych si taky nechal udelat desku na kkmulitkopter
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Taky jsem kvůli tomu musel stahovat novej eagle... Ale ten eagle 5.11 taky není marný :) Ani ve free verzi...
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Salaman

#7 Příspěvek od Salaman »

Petricius píše:Pokud by to slo, tak bych si taky nechal udelat desku na kkmulitkopter

To jsem netušil že se strhne takový zájem, ale proč ne, výroba desky není nic pracného pokud ji nemám navrhovat. :)
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Petricius píše:Pokud by to slo...

Ten můj odkaz a asi i to, co myslel Dareba na kkmulti je... Teď jde jen o to, na kolik to vyjde a jakou variantu... Já našel jednodušší jednostrannou, Dareba myslel asi tohle: http://www.rcexplorer.se/projects/TriV2/TriV2.html
paveld

#9 Příspěvek od paveld »

Tricoptera provozuje Error z Helimaniacs.cz (i vlákno na foru), zkus se ho zeptat.
Dareba

#10 Příspěvek od Dareba »

no já bych klidně zkusil i tu jednodušší variantu :-). Jen ta výroba desky už dnes není pro mě .-)
Salaman

#11 Příspěvek od Salaman »

Asi takhle je to malá deska takže za neosazenou a kvalitně provedenou desku bych si řekl 100Kč + poštovné. Jinak na tricoptera bych doporučoval tu SMD oboustranou verzi je menčí a lehčí, ale zase by někdo mohl mít problém s jejím osazením, což můžu taky udělat pak by se cena odvíjela podle ceny součástek + něco málo za práci určitě bych jednu neosazoval déle než hodinu. Co se týče naprogramování mikroprocesoru tak když už bych to osazoval je to zamozřejmost. :)
martinre
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba plošného spoje pro tricoptér

#12 Příspěvek od martinre »

Dareba píše:Neznáte někoho, kdo by vyrobil desku s plošnými spoji na tricoptéru?

JirkaA je vyrabi v profi kvalite komplet osazene. Vsechno se dozvis v tomhle vlakne.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=945

Taky tam uz nekdo daval odkaz na vyrobce samotnych desek.
Salaman

#13 Příspěvek od Salaman »

Lidi jestli vám to JirkaA ještě nabídne, tak by bylo lepší to vzít od něj má s touhle danou konstrukcí zkušenosti a navíc co jsem koukal je to hodně profesionální, plošné spoje si nechal vyrobit u nějaké firmy, tak mu nebudu brát kšefty. :)
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jameson »

Ja som kupoval toto, cena je vratane dopravy:

http://www.kkmulticopter.com/index.php? ... &Itemid=61

Ak to ale vie niekto v CR spravit vyhodnejsie, tak preco nie?

Inak bacha, tie povodne gyra z HC zmenili svoj obsah, takze sa uz pouzit nedaju (bez prasackych uprav PCB)...
bm550

#15 Příspěvek od bm550 »

Jameson píše:Inak bacha, tie povodne gyra z HC zmenili svoj obsah, takze sa uz pouzit nedaju (bez prasackych uprav PCB)...

Môžeš k tomu niečo bližšie? Ako zmenili obsah? Nemáš nejaké foto? Dík.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“