F3K.....
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
F3K.....
Najdou se tu lidičky kteří mají F3Káčko a jen tak si poletují na louce???CHYBA!! zkuste si změřit síly s ostatními... napište pujdem si zaházet, předáme zkušenosti, nebojte se hodu nic na tom není.....
Re: F3K.....
Polynom píše:Najdou se tu lidičky kteří mají F3Káčko a jen tak si poletují na louce???CHYBA!! zkuste si změřit síly s ostatními... napište pujdem si zaházet, předáme zkušenosti, nebojte se hodu nic na tom není.....
jj stretko u nas v NR na SVK plati
marvin píše:Sekce F3k by se hodila, jinak co máte za letadla, já mám long shota
To polynom:nejdeš náhodou v sobotu na závody do mělníka?
ta sekcia by sa vážne, že vážne hodila... bolo by to bombové... ja mám od LS.... VERTEXA (niečo nájdeš u mňa na stránke), ale čoskoro bude niečo nové .... malo by to byť niečo od firmy AUFWIND, ale neviem čo presne. Keď bude potom dám vedieť
helbo píše:marvin píše:Sekce F3k by se hodila, jinak co máte za letadla, já mám long shota
ta sekcia by sa vážne, že vážne hodila... bolo by to bombové... ja mám od LS.... VERTEXA (niečo nájdeš u mňa na stránke), ale čoskoro bude niečo nové .... krídlo bude od pána W.Zacha
je podobné tomuto http://free.pages.at/wstark/turbo/w.JPG a budem ho mať spod ruky (čím by som chcel poďakovať martinovi)
f3k sa volalo SHARK
Naposledy upravil(a) helbo dne úte 07.11.2006 17:49, celkem upraveno 1 x.
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
marvin píše:Sekce F3k by se hodila, jinak co máte za letadla, já mám long shota
jasně tam nemůžu chybět.....
jinak Losno sekce F3k by se opravdu hodila........ prosím prosím
Naposledy upravil(a) Polynom dne úte 07.11.2006 17:35, celkem upraveno 1 x.
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
helbo píše:helbo píše:marvin píše:Sekce F3k by se hodila, jinak co máte za letadla, já mám long shota
ta sekcia by sa vážne, že vážne hodila... bolo by to bombové... ja mám od LS.... VERTEXA (niečo nájdeš u mňa na stránke), ale čoskoro bude niečo nové .... krídlo bude od pána W.Zacha
je podobné tomuto http://free.pages.at/wstark/turbo/w.JPG a budem ho mať spod ruky (čím by som chcel poďakovať martinovi)
f3k sa volalo SHARK
bacha na tohle celorohacellový křídlo je to strasna hrachovina. tohle si delal zach na svoje litani a on to moc nehazi....... trochu se do toho opres a uz lepis...