CAP 231 a co do něj dát za vybavení. Poradí někdo??
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
CAP 231 a co do něj dát za vybavení. Poradí někdo??
Stavim CAP 231 a nevim jak ho vybavit aby zvlad i 3D. Ví někdo?
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to CAP 231 od firmy Hacker..Rozpětí 170cm na motor 10-15ccm vaha 3,5-4kg tohle vsechno pisou v navodu je to moje 1. takhle veky ero takze bych ho nechtel pri 1. letu hned roztriskat tim ze sem neco prehlid. Jinak je toho vic co bych potreboval vedet...treba ovladani VOP a SOP je to tu napsane ovladani pomoci bovdenu bude to stacit??
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to CAP 231 od firmy Hacker..Rozpětí 170cm na motor 10-15ccm vaha 3,5-4kg tohle vsechno pisou v navodu je to moje 1. takhle veky ero takze bych ho nechtel pri 1. letu hned roztriskat tim ze sem neco prehlid. Jinak je toho vic co bych potreboval vedet...treba ovladani VOP a SOP je to tu napsane ovladani pomoci bovdenu bude to stacit??
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- blacklight
Tak vysílač je teda v pohodě. Nevím , jestli to bude nějak super 3D ale snad to něco zvládne.
Přijímač bych tam dal HFD-08RD (mě se osvědčil a jsem s ním spokojen).
Aku alespoň 2000 mAh , čím víc tím lépe a pokud možno tak ty , které se používají jako žhavení (tužky nedají moc velký proud -ale jde to i s něma).
Se servama je to těžší , já mám dobrou zkušenost s Graupner C577 , ale třeb Hitec HS 422 taky nebudou marné.Pokud máš možnost tam dát lepší , nebo digitální - tím lépe.
K těm VOP A SOP , nevím podle mě stačí na VOP jedno servo , ale já bych to řešil tak , že ho dám dozadu pod výškovku (ne do trupu) a na řízení bych dal 2mm kovovou tyčku (je to nějaká slitina) a pak už kalsická úchytka , vidlička..... Ťo by chtělo kdybys to třeba nafotil...
Přijímač bych tam dal HFD-08RD (mě se osvědčil a jsem s ním spokojen).
Aku alespoň 2000 mAh , čím víc tím lépe a pokud možno tak ty , které se používají jako žhavení (tužky nedají moc velký proud -ale jde to i s něma).
Se servama je to těžší , já mám dobrou zkušenost s Graupner C577 , ale třeb Hitec HS 422 taky nebudou marné.Pokud máš možnost tam dát lepší , nebo digitální - tím lépe.
K těm VOP A SOP , nevím podle mě stačí na VOP jedno servo , ale já bych to řešil tak , že ho dám dozadu pod výškovku (ne do trupu) a na řízení bych dal 2mm kovovou tyčku (je to nějaká slitina) a pak už kalsická úchytka , vidlička..... Ťo by chtělo kdybys to třeba nafotil...
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Letadlo vážící 4000g při rozpětí 1700mm nemůže být 3D! když tam dáš silnější motor plošné zatížení se nezlepší.Tohle letadlo prostě není v této konfiguraci 3D a nebude! druhá běc je co považuješ za 3D?
co se týká serv použij standarní serva tady není co řešit je to běžný malý model a standartní serva budeou stačit. Přijimač je dobrý již doporučovaný HItec 08RD.
Na vop bude stačit jedno servo ale toje je jistě ve stavebnici tak nachystáno.
co se týká serv použij standarní serva tady není co řešit je to běžný malý model a standartní serva budeou stačit. Přijimač je dobrý již doporučovaný HItec 08RD.
Na vop bude stačit jedno servo ale toje je jistě ve stavebnici tak nachystáno.
Radim
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
No dobre 3D pro me znamena hlavne viseni to je velka vyzva...tak jaky teda ero na 3D? bohuzel toho CAPA uz jsem koupil..jinak serva jsem myslel do kridylek HS 422, na smerovku asi HS 525, a na vyskovku taky..na motor nevim...jinak na netu jsem videl video s cap232 coz myslim ze je to to samy a tam s tim normalne visel a delal hodne zajimavy obraty...Nevim jsem z toho docela na větvi