PC EXTRA 300

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ladasl

PC EXTRA 300

#1 Příspěvek od Ladasl »

Myslíte, že se u tohoto modelu bude počítat s křidélkama nebo nemá nárok?? http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=81&zbozi=36
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

nema narok, prosimte tohle si nekupuj, kdyz uz RC set tak alespon sky lady nebo belancu, tohle nee
helbo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od helbo »

zelda píše:nema narok, prosimte tohle si nekupuj, kdyz uz RC set tak alespon sky lady nebo belancu, tohle nee

easy glider.... ked už set ;) ... to vyzerá celkom slušne
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pietro »

No tak do tohohle bych nesel radeji tu Belancu.Pohodové polítání lepsi nez Extra.
makout
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od makout »

Ahojky hele viděl jsem to letět na vlastní oči a dokonce jsem si to i zkusil řídit není to nějakej převrat rozhodně bych to na začátek nedoporučoval je to "mrcha" teda aspoň pro začátečníky kamarád má Sky Lady a je bez problémů. Raději bych kldyžtak něco zplácnul sám než tohle to jest můj názor
eranger

#6 Příspěvek od eranger »

Tiez som chcel nejaky cinsky set, ale nakoniec som kupil Easy Glider Electric + futaba skysport 4, kt. som dostal zadarmo. Uplna spokojnost zatial ;).
Lieta to perfektne a hlavne to nechce samo klesat :).
Easy Glider, Tiger Trainer, Eagle Epp, RC hadzadlo,La-7
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“