F3K Mělník 11,11,06

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
F3K Maniac
Kontaktovat uživatele:

F3K Mělník 11,11,06

#1 Příspěvek od F3K Maniac »

Tak jak se vam libylo dnesni politani v Melnice?Ja celkem spokojenost pocasi super akorat me mrzi ty moje 3rozbity modely a hlevne to co jsem rozbil pri finale f6d mohlo to bejt zajimavejsi chtel bych timto podekovat organizatorum¨.Ale mrzi me to ze Finaliste dnesniho kola F6D nedostali ani diplom a naopak vítězové celeho serialu dostali diplom a pohar +medaily tu mohli dat dnesnim finalistum ale jinak super den
helbo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od helbo »

no mne sa lúnilo aj keď som tam nebol....
najviac sa mi lúbia fotky na http://www.scomputer.wz.cz/index.html . Takže ste si to tam parádne užili :) ešte by to chcelo viac foto a dáke to videjko :)
Čop
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Čop »

Jděte do háje. Já jsem z Mělníka a přes veškerou snahu jsem nenašel na netu JEDINOU zmínku o téhle akci. Pěkně děkuju... :evil:
Spíš lítač než stavěč...
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Polynom »

tak mělník je za námi... parádní akce (jako vždy) akorát to počasí RCHáčkařům nepřálo...

To: F3K Maniac stejně bys to finale nevyhral Turbo je prostě Turbo... :D :wink:

fotky super je parada že se toho někdo chytnul kdyby to takhe bylo na každe soutěži... bezva
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Polynom »

Čop píše:Jděte do háje. Já jsem z Mělníka a přes veškerou snahu jsem nenašel na netu JEDINOU zmínku o téhle akci. Pěkně děkuju... :evil:

your bad : http://www.f3k.sk/ v novinkach
helbo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od helbo »

Čop píše:Jděte do háje. Já jsem z Mělníka a přes veškerou snahu jsem nenašel na netu JEDINOU zmínku o téhle akci. Pěkně děkuju... :evil:

tak tomu sa hovorí dezinformovanosť... nič si z toho nerob. Ja som o nej vedel, mal by som aj s čím súťažiť a nebol som tam :(.
Škoda, že to bolo tak ďaleko :(
Čop
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Čop »

To je prima že na Slovensku to vědí všichni. Já to mám na tohle letiště z domova dvě minuty autem a vím kulový. Co kdyby to organizátoři zveřejnili na svém webu? Jsem nasrán!!!
Spíš lítač než stavěč...
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Polynom »

nasrán můžeš bejt jenom na sebe......to že Mělník byl si snad věděl (kalendář soutěží), to že se mělník odložil věděli všichni kdo to chtěli vědět. Datum na kdy se odložil sis mohl bez problémů najít - sk stránky, lomcovák , zavolat Honzovi..... :roll:
F3K Maniac
Kontaktovat uživatele:

to polynom

#9 Příspěvek od F3K Maniac »

uz se tesim az bude ff3 a jeste neco musim vymyslet abych to mohl hazet napno ale jinak jsi super souper a uz se tesim na pristi sezonu musime proste ludkovi ukazat ze mladsi jsou hold lepsi ne :)
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Polynom »

tjn :D luďka musime troufnout.... :lol:
Čop
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Čop »

Tak mi poraď kde to bylo napsaný? Na "stránkách" modelklubu Mělník nic, oficiální kalendář nic, a když nějaká zminka tak na říjen... Já nejsem organizovanej a neměl jsem šanci to zjistit jinak než úplnou náhodou. Mrzí mě to. Loni jsem se byl podívat a bylo to super. Letos jsem doma civěl na bednu... :cry: Asi budu muset promluvit s lidma z klubu jestli by nechtěli pomoct s propagací... :D
Spíš lítač než stavěč...
horejsi
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od horejsi »

Tak se prihlas do klubu Melnik a muzes treba delat ten klubovy web. Budes to mit z prvni ruky. :D
Becker
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Becker »

Psáno o tom bylo na www.lomcovak.cz je tam i foru na toto téma.Tyto stránky jsou hlavně o větroních a všech příbuzných kategoriich.
Čop
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Čop »

Web dělat neumím, ale asi zavolám a přihlásím se. I když nemám moc času... :(
Spíš lítač než stavěč...
helbo
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od helbo »

Čop píše:Web dělat neumím, ale asi zavolám a přihlásím se. I když nemám moc času... :(

tak odteraz už vieš, že máš sledovať našu slovenskú stránku ( www.f3k.sk ) alebo lomcovak a podobné.... :D
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“