Důležitá otázka

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
majkl007
Kontaktovat uživatele:

Důležitá otázka

#1 Příspěvek od majkl007 »

Jsem také začátečník a proto má dotaz : máte taky pocit při stavbě vlastního éra že jste uplně leví nebo že to prostě neumíte ? poraďte někdo zkušenější jestli timhle prochází každej nebo jen někdo? :cry:
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

neboj, to se poda, chce to cas a postavit par letadel, ja si tak pripadal taky, trochu si tak pripadam i ted..
majkl007
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od majkl007 »

zelda píše:neboj, to se poda, chce to cas a postavit par letadel, ja si tak pripadal taky, trochu si tak pripadam i ted..
tak to sem rád že se to snad poddá já doufám dík za odpověd :)
zelda

#4 Příspěvek od zelda »

majkl007 píše:
zelda píše:neboj, to se poda, chce to cas a postavit par letadel, ja si tak pripadal taky, trochu si tak pripadam i ted..

neni zac, co stavis?
Čop
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Čop »

A to netušíš, že ten pocit se stokrát znásobí až zjistí že to neletí. Protože je to těžký, křivý, blbě spočítaný, moc rychlý... Ale vážně - to si asi zažil každý. VYDRŽ!!! :D :D :D
Spíš lítač než stavěč...
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Důležitá otázka

#6 Příspěvek od arda1 »

majkl007 píše:Jsem také začátečník a proto má dotaz : máte taky pocit při stavbě vlastního éra že jste uplně leví nebo že to prostě neumíte ? poraďte někdo zkušenější jestli timhle prochází každej nebo jen někdo? :cry:
Já mám mnohdy tentýž pocit :wink: :lol: :lol: :lol:
Virtual

Re: Důležitá otázka

#7 Příspěvek od Virtual »

majkl007 píše:...máte taky pocit při stavbě vlastního éra že jste uplně leví nebo že to prostě neumíte ? :cry:

Abych ten pocit aspoň trochu eliminoval, stavím extrémně lehké stavebnice :oops: - např. od Multiplexu, to je takové Lego s vteřiňákem... :wink:
majkl007
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od majkl007 »

zelda píše:
majkl007 píše:

neni zac, co stavis?
no stavim takovou elektru jamba se to menuje má to prej po stavbě letět já doufám že se to chvíli udrží ve vzduchu tránuju s epp trenerem od reicharda
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja te muzu uklidnit, ze ja nemam pouze pocit. U me je to zcela prokazatelny fakt.

Nejen, ze zasvinim lepidlem vsechno okolo, sebe i letadlo. Vypada to hnusne a je to krivy. Ale ke vsemu se u toho jeste i zranuju:

Porezu se, zarazim si tahlo serva do prstu, popalim se pajkou atd.

Onehda jsem se v noci probudil a zjistil jsem, ze jsem si nechal v posteli lezet ziletku a porezal jsem si i prsty na nohach!
Čop
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Čop »

To jsi docela řízek :D :D :D Já mám taky ruce v nestandatdním provedení (obě levý) a mooooooc se osvědčily stavebnice od Multiplexu. To snad nepostaví blbě ani ten největší trotl :D
Spíš lítač než stavěč...
blesk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od blesk »

no můj největší uraz byla zařezaná přímočarka do poloviny prstu-zepredu do nehtu,mněl jsem ji na stole naopak,jako pilovym listem nahoru rezal prepazky z preklizky a ona byla ta vnitrni vapln preklizky dirava a ono mi to zajelo az do prstu...
majkl007
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od majkl007 »

tak sem rád že snad nebudu sám a ty stavebnice od multiplexu to je dobrá rada díííííííííík :D
Pilatus

#13 Příspěvek od Pilatus »

Zdravím všechny po úraze na motorce jsem se vrátil k modelařině po-cca 20 letech teď travim čas v rehabilitáku CHuchelna úrazi s modelařením a jinými koníčky se nedají srovnat.Znovu začátky jsou úděsné vše je jiné dá se koupit vše očem jsem jen snil.Zatu dobu co nechodim jsem postavil tři era a taky rozbil.
sadik

#14 Příspěvek od sadik »

Ja som tiez "reinkarnovany" modelar po skoro 30-tich rokoch. no myslim si ze s EPP a podobneho materialu pri dodrzani cca taziska a trochu sumernosti snad lieta vsetko. Po Buttercupe a Junior 400 z planikov na nete uz mi lieta druhy model podla vlastneho navrhu celkom v pohode a spokojnosti. :D
MiniMag
Bellanca
Kontaktovat uživatele:

tip letadla

#15 Příspěvek od Bellanca »

potřebuji poradit jaky tip modelu si mam koupit, jako začatečnik ale jeho cena nesmi byt vyši než 3200kc 8O .dik zaodpovedi :?:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“