Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
No tak takyto mail som dostal pred 5 min. Dobry den,
mam vazny zaujem o RC model mate ho na predaj ? Da sa lietat snim ? CCA do akej vyski a do akej vzdialenosti cca ?
Mam vazny zaujem!!
Ak k nemu daco chyba mozete to dokupit a predat my to stym ???
Som z (mesto:) ) !!
Cakam na skoru odpoved !!
S pozdravom
Co JEJ mam odpisat ? Edit: pravdepodobne objavila moj inzerat kde predavam nedostavanu extru na zdz 40
Veru tak, najbežnejšie otázky divákov na letisku sú: "Ako vysoko?, ako ďaleko?, aký to má dosah?"
Na kopci ešte lepšie: "A to nemá motor? A ako sa to potom dá riadiť?"
A ten pravopis škoda hovoriť, často to vyzerá ako keby polovica národa nemala ani základnú školu.
Nedávno přijel v Lipencích na letiště dědula na kole s vnukem, já měl na zemi hotlinera se sklopkou a on říká vnukovi: Divej se na tu chcíplou vrtuli!"
G0tik píše:No tak takyto mail som dostal pred 5 min. Dobry den, mam vazny zaujem o RC model mate ho na predaj ? Da sa lietat snim ? CCA do akej vyski a do akej vzdialenosti cca ? Mam vazny zaujem!! Ak k nemu daco chyba mozete to dokupit a predat my to stym ??? Som z (mesto:) ) !! Cakam na skoru odpoved !! S pozdravom
Co JEJ mam odpisat ?
Doporučená odpověď:
Ano mám model na prodej a dá se s ním kupodivu i létat, a to do takové výšky a dálky, která je omezena pouze zrakovými a pilotními schopnostmi polita, který model ovládá. Stručně řečeno s modelem můžeš létat do takové výšky a dálky dokud ho budeš vidět přímo svýma očima z místa odkud ho budeš ovládat a současně dokud na tu vzdálenost budeš zcela bezpečně zvládat jeho ovládání včetně případů kdy na vzdálenost musíš mít schopnost rychle a přesně zareagovat a přesně se vyhnout směrem k modelu letícímu objektu například vrtulníku apod. Jistě chápeš, že nemohu napsat konkrétní číslo, protože nemohu znát tvé zrakové schopnosti ani tvé schopnosti ovládání modelu na různé vzdálenosti.
Vážená paní, abych vám mohl odpovědět na Vaše otázky, byl jsem dnes vyzkoušet model a zjistil jsem, že se s ním dá letět tak daleko a tak vysoko, kam až mé oko nedohlédne. Bohužel už Vám předmětný model nemohu prodat, protože ho již nemám. Při výše zmíněném pokusu jsem ho naposledy zahlédnul, jak letěl někam na sever. Pokud ho najdete, můžete si ho nechat zdarma.
maroslong píše::D Veru tak, najbežnejšie otázky divákov na letisku sú: "Ako vysoko?, ako ďaleko?, aký to má dosah?" Na kopci ešte lepšie: "A to nemá motor? A ako sa to potom dá riadiť?" A ten pravopis škoda hovoriť, často to vyzerá ako keby polovica národa nemala ani základnú školu.
Zabudol si na tu najčastejšiu otázku - koľko to stojí? (teda aspoň u nás najčastejšia)
Vy se tu tlemíte A chudák Igor (Hangar1 ) z těhle otázek zmagořil. Bohužel doba kdy si model mohl pořídit jen člověk který se o to zajímal (tedy měl alespoň nej nej nezákladnější znalosti) je už dávno pryč.
Nedávno mě rozhodil náhodný divák otázkou - proč si nekoupím to éro co viděl na nějakým tube - to prý visí mnohem klidněji a níž než to moje Dost často řeším RCsety - které "nefungují" - přečíst návod až k odstavci opárování je tak těžké
Aha tak třeba: je to hodné letadlo pro začátečníka nebo to je vyšší třída?
Zvládá to i termiku? Jak silné tam máte baterky a jak to dlouho na ně letí s motorem na max?......