Projekt Car Control

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Salaman

Projekt Car Control

#1 Příspěvek od Salaman »

Ahoj, možná by to mohlo někoho zajímat, co na to říkáte? Beru všechno kritiku, dotazy, jakýkoliv názor.
http://hansinteractive.wz.cz/car_control.html
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Respekt

Tohle by se mi libilo na Slashe + osadit GPS modul. Naucit ho trat a nechat at se ji snazi projet co nejrychleji :D Nak
Kovboj

#3 Příspěvek od Kovboj »

Nakadah píše:Respekt

Tohle by se mi libilo na Slashe + osadit GPS modul. Naucit ho trat a nechat at se ji snazi projet co nejrychleji :D Nak

No řekl bych že GPS by ti na řádění se Slashem nestačil. To by chtělo monitorovat boční zrychlení předku i zadku kvůli smyku, protáčení jednotlivých kol, sledování povrchu terénu před autem a tak. Ale pokud by se to povedlo tak by to byl masakr :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Vsechno jde kdyz se chce :) Nak
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mikymik »

Zajimave. I kdyz mam pocit, ze k ovladani auticka je z hlediska pozitku i vykonu lepsi klasicka volantovka a oci. Tohle mi prijde vhodne treba ke kompletnimu ovladani dulniho rypadla od Merkuru s vyuzitim vsech pismen na klavesnici! :wink:

http://www.merkurklubplzen.cz/obrazky/rypadlo.jpg
error414
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od error414 »

Kovboj píše:
Nakadah píše:Respekt

No řekl bych že GPS by ti na řádění se Slashem nestačil. To by chtělo monitorovat boční zrychlení předku i zadku kvůli smyku, protáčení jednotlivých kol, sledování povrchu terénu před autem a tak. Ale pokud by se to povedlo tak by to byl masakr :wink:

naflakat tam senzory je to nejmensi, ale pouzit ty hodnoty na nejaky smysluplny vypocet je uz masakr.
Logo 600 + spirit
Salaman

#7 Příspěvek od Salaman »

error414 píše:naflakat tam senzory je to nejmensi, ale pouzit ty hodnoty na nejaky smysluplny vypocet je uz masakr.

Přesně tak nejtěžší je napsat funkční software. Kdybych uměl v Céčku, tak by to bylo určitě pohodlnější a rychlejší. Píšu to v Assembleru. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Auta“