USB Interface Rcm Pelikán

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pliczb
Kontaktovat uživatele:

USB Interface Rcm Pelikán

#1 Příspěvek od pliczb »

Mám problémy s tímto interfejsem už hodně dlouho. Např. občas se mi zcela restartuje,a potom ho musím znovu nakalibrovat. Nyní mi nejde už vůbec. Když zapojím bílou USB šňůru, PC trainer zapojím do interfejsu a ten za současného držení jeho tlačítka připojím do bílé šňůry, tak mě LED nebliká, jako by měla, ale svítí. Nestává se něco podobného, nebo jiného?
PS: Přiložený návod k USB Interfejsu psalo nejspíše s prominutím nějaký PRASE.
Děkuji za odpovědi.
mmmichal

#2 Příspěvek od mmmichal »

Na tvůj dotaz neodopovim, spíš se chci sám zeptat. Mám doma ovladač od Easyfly, který se strkal do game portu. Ten bohužel na mém NB není. Dal by se tento interfejs použít k připojení ovladače přes USB k PC?
pliczb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pliczb »

Určitě ano. Stačí mít jeden volný USB port a Windows 98, 2000, XP Pro nebo Home. Jestli budeš ještě potřebovat něco vědět, tak napiš.
mmmichal

#4 Příspěvek od mmmichal »

Tak se koukám na Pelikána a jsem zmaten. Našel jsem tam jen tohle http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... zbozi=1172 . Je to ono? A kam strčím toho "Jacka" netuším :lol:
Kubik777

#5 Příspěvek od Kubik777 »

mmmichal píše:Tak se koukám na Pelikána a jsem zmaten. Našel jsem tam jen tohle http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... zbozi=1172 . Je to ono? A kam strčím toho "Jacka" netuším :lol:

Jack se strci do koncovky prislusneho radia... a tu samotnou pak do radia... pri vymene radia pak staci koupit jinou koncovku za par korun a nemusis kupovat kabel...
pliczb
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pliczb »

To není ono. Rcm to vůbec na netu nemá, ale koupíš to v obchodě.
Je to taková černá, malá krabička s bílým kabelem. Jen je blbý, že to stojí 650,-
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“