Jen tak mimo,co si myslíte o tomto:
http://modely-rc.eu/rc-auto-tuning-racing-orange.htm
A jen tak mimochodem,co zanamená zkratka RTR?
Předem díky
Lanyz píše:Můžete mi ještě někdo vysvětlit co to znamená např TT-01 nebo RTR?
Jinak díky za rady,buď ještě chvíli budu šetřit,nebo zkusim najít nějaký bazarový kousek
martys píše:U baterií je dobré se orientovat rovnou na lipo, jsou uživatelsky příjenmější a nabíječek na 7,4 V packy je mraky a za příjemný peníz.
...
Co se podvozku týče, kup takový na který jsou dostupný ND, který je osazen kuličkovými ložisky a dovoluje nějaký základní nastavení geometrie kol.
Kovboj píše:martys píše:U baterií je dobré se orientovat rovnou na lipo, jsou uživatelsky příjenmější a nabíječek na 7,4 V packy je mraky a za příjemný peníz.
...
Co se podvozku týče, kup takový na který jsou dostupný ND, který je osazen kuličkovými ložisky a dovoluje nějaký základní nastavení geometrie kol.
Všechno je samozřejmě pravda, ale platí to pokud chceš za model dát 10 tisíc a chceš s ním závodit. Při výběru kolem 3 tisíc jsou priority a požadavky úplně jiné.
halaly píše:Doporučím modely jako <a>HIMOTO</a> a Strada TC.
Má to nastavitelnou geometrii, ložiska apod.
Na RTR (ready to run) jsem začínal i já a jsem rád, že jsem takto začal.
Zprvu za RTR dáš 3-4 tisíce a s tím vystačíš i třeba na rok. V průběhu si budeš kupovat lepší baterie, nabíječ, na Vánoce vysílačku, regulátor a si vysmátý.