RC auta pro děti
RC auta pro děti
Zdravím všechny co navštěvují tento web. Potřebuji poradit s rc modelem auta pro děti. Věk 3 roky - 2kluci ( dvojčata ) Již dlouho vybírám, ale mám z toho zamotanou hlavu. Potřebuji 2x bytelné auto a to tak aby si nekonkurovali vysílačky - prostě aby mohli jezdit oba současně a neovládali svojí vysílačkou auto toho druhého. Nerozumím tomu a nerad bych koupil nějaký levný odpad. Poradíte mi ?? Dík moc všem.
No, já jsem pro pěti a půl letou dceru koupil toto:
http://www.rc-modely.eu/1-10-ep-stadium ... s-produktu
Sehnal jsem to za necelý 2000.
Osobně si myslím, že tříletý dítě ti model neuřídí. Nezkoordinuje plyn a zatáčení dohromady. Bude narážet naprosto do všeho a moc dlouho ho to bavit nebude.
Zajímavější by mohl být třeba upoutaný model letadla na lustru. Pokud máte bazén, tak třeba loď.
Taktéž můžeš zvážit autíčka, co mají kablík a ovládání držíš v ruce. Kdysi jsem měl takovej autobus.
Nebo se dají za pár korun sehnat auta, co mají jen dva čudlíky. Pohyb vpřed - jede rovně. Pohyb vzad - zatáčí. Ale to je nůďo.
http://www.rc-modely.eu/1-10-ep-stadium ... s-produktu
Sehnal jsem to za necelý 2000.
Osobně si myslím, že tříletý dítě ti model neuřídí. Nezkoordinuje plyn a zatáčení dohromady. Bude narážet naprosto do všeho a moc dlouho ho to bavit nebude.
Zajímavější by mohl být třeba upoutaný model letadla na lustru. Pokud máte bazén, tak třeba loď.
Taktéž můžeš zvážit autíčka, co mají kablík a ovládání držíš v ruce. Kdysi jsem měl takovej autobus.
Nebo se dají za pár korun sehnat auta, co mají jen dva čudlíky. Pohyb vpřed - jede rovně. Pohyb vzad - zatáčí. Ale to je nůďo.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Z vlastní zkušenosti (dvojčata - kluk + holka, 3 roky a 4 měsíce) bych doporučoval hledat auto, co bude jezdit pomalu (tj. tak rychlostí chůze). Pak to děti v tomto věku po určité době celkem uřídí. My to zatím řešíme tak, že děti mačkají plyn (říkám jim, dopředu, zastav, dozadu - to jim jde) a já řídím. Samozřejmě se střídají.
Pro tříletý dítě nekupuj RC model. Kup cokoliv hezkého v hračkářství.
V dané cenové kategorii už dnes najdeš spoustu různých aut s dálkovým ovládáním, dokonce i na těch 27 MHz mají přepínání 3 kanálů, aby se dalo jezdit více aut současně.
Tak malé dítě daleko víc ocení, když to bude hezky vypadat (třeba Ferrari
) a když to bude navíc ještě třeba troubit, svítit a podobně...
Jezdit s tím bude stejně ode zdi ke zdi a i venku nartážet do všeho v okolí, bude za tím furt běhat místo řízení z jedné pozice atd...
Na "kvalitu" zas tak nekoukej, za pár měsícu z toho odroste a bude se už věnovat jiné, novější hračce. Na tuhle se bude prášit.
Pokud ho někdy v budoucnu chytne opravdová modelařina a ježdění (lítání, plavání...), bude to smysluplné až někdy ve školním věku, kdy získá potřebné návyky, vytrvalost a nutnou sebedisciplínu. Pak teprve přijde na řadu skutečný RC model.
Toť prosím dáno a psáno z mé vlastní zkušenosti
V dané cenové kategorii už dnes najdeš spoustu různých aut s dálkovým ovládáním, dokonce i na těch 27 MHz mají přepínání 3 kanálů, aby se dalo jezdit více aut současně.
Tak malé dítě daleko víc ocení, když to bude hezky vypadat (třeba Ferrari
Jezdit s tím bude stejně ode zdi ke zdi a i venku nartážet do všeho v okolí, bude za tím furt běhat místo řízení z jedné pozice atd...
Na "kvalitu" zas tak nekoukej, za pár měsícu z toho odroste a bude se už věnovat jiné, novější hračce. Na tuhle se bude prášit.
Pokud ho někdy v budoucnu chytne opravdová modelařina a ježdění (lítání, plavání...), bude to smysluplné až někdy ve školním věku, kdy získá potřebné návyky, vytrvalost a nutnou sebedisciplínu. Pak teprve přijde na řadu skutečný RC model.
Toť prosím dáno a psáno z mé vlastní zkušenosti
arda1 píše:Obávám se že v této cenové relaci nic ani byť jen trošku solidního(nové věci) neseženeš.arda1BOT
Sehnat se to dá v pohodě. Já mám doma auto od Nikko hodně slušný (ale hračka) za 2100Kč s max. jízdou 24km/h, trimováním na vysílačce, odpružením a tak, prostě paráda
s velikým úspěchem provozujeme na kroužku již 4 HIMOTO nascada jelikož máme dráhhu ohraničenou betonovými obrubníky musím říct že auta jsou velice bytelné, celkem slušně jezdí a hlavně jsou velký což je u dětí rozhodující ... no ahlavně je to model a ne hračka
http://rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=1&id=156
jediný co doporučuji koupit jinýho jsou kola ty vrží prd
za dva roky jediný co jse měnily byla kastle....... jinak dá se to koupt i pod názvem maverick strada a tam je vysílačka kde se dá štelovat rozsah plynu
http://rcalbum.com/index.php?action=dtl&amode=1&id=156
jediný co doporučuji koupit jinýho jsou kola ty vrží prd
za dva roky jediný co jse měnily byla kastle....... jinak dá se to koupt i pod názvem maverick strada a tam je vysílačka kde se dá štelovat rozsah plynu
MK Katoda Sokolov :-)
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Zásadně nesouhlasím, že tří letý syn neuřídí RCauto!!! Z vlastní zkušenosti...Uřídí. Vem ho s RCčkem na větší plochu a dej mu čas...A za pár baterek budeš mrkat. Z vlastní zkušenosti...
Kolik bys řekl, že je tomuhle prckovi?
http://lindbergh.rajce.idnes.cz/Vyuka_deti/
Autíčko mám nafocený i natočený video také. Chce to čas, ale dávam flašku do sázky, že do 10-ti aku (li-pol 2S 5000 ) to má jakš takš v ruce.Trochu plést se bude tak do 4 let, alespoň můj to tak měl.S érem to bylo o rok pomalejší. Ve třech ještě bída, zvládal jen 2 kanály a ještě blbě... Ve 4-letech už docela dobrý, teď v5-ti letech už ho to moc nebaví. Chtěl by lítat sám, to mu nedovolím (starty) a hádáme se jako psi. A nevěřím tomu, že mám zázračnýho syna, je to normální tvrdohlavej smrad, jako všechny ostatní. To co dokáže ten můj, dokážou vpohodě i ostatní
Kolik bys řekl, že je tomuhle prckovi?
http://lindbergh.rajce.idnes.cz/Vyuka_deti/
Autíčko mám nafocený i natočený video také. Chce to čas, ale dávam flašku do sázky, že do 10-ti aku (li-pol 2S 5000 ) to má jakš takš v ruce.Trochu plést se bude tak do 4 let, alespoň můj to tak měl.S érem to bylo o rok pomalejší. Ve třech ještě bída, zvládal jen 2 kanály a ještě blbě... Ve 4-letech už docela dobrý, teď v5-ti letech už ho to moc nebaví. Chtěl by lítat sám, to mu nedovolím (starty) a hádáme se jako psi. A nevěřím tomu, že mám zázračnýho syna, je to normální tvrdohlavej smrad, jako všechny ostatní. To co dokáže ten můj, dokážou vpohodě i ostatní
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Decka to i ve 3 letech zvladnou, jak pise Lindbergh. Hodne prostoru a KVALITNI auto = kvalitni plasty, stejnosmerna elektronika (pro zacatek bohate staci), klidne vodotesna.
Cenovy limit 1500 = hracka. Nebavime se tu tim padem o modelech. Nikko = hracka. Mel jsem, nenavidel jsem (dosah 10m), hodil jsem (po prodavacich) a inkasoval penize zpet.
Koupis-li hracku, odejde nejaky dil => neni nahrada.
Koupis-li model, odejde dil, skocis do kramu nebo objednas a do par dni je doma. Klidne se podivej na bazar, da se tam sehnat hodne kvalitnich ojetych kousku.
A nez vubec zacnes vybirat, je potreba si ujasnit CO - onroad, offroad? Lepe vzhled nebo funkcnost? atd atd atd
Cim lepsi auto (hlavne plasty, ktere pekne pruzi), tim lepsi drzak.
Cenovy limit 1500 = hracka. Nebavime se tu tim padem o modelech. Nikko = hracka. Mel jsem, nenavidel jsem (dosah 10m), hodil jsem (po prodavacich) a inkasoval penize zpet.
Koupis-li hracku, odejde nejaky dil => neni nahrada.
Koupis-li model, odejde dil, skocis do kramu nebo objednas a do par dni je doma. Klidne se podivej na bazar, da se tam sehnat hodne kvalitnich ojetych kousku.
A nez vubec zacnes vybirat, je potreba si ujasnit CO - onroad, offroad? Lepe vzhled nebo funkcnost? atd atd atd
Cim lepsi auto (hlavne plasty, ktere pekne pruzi), tim lepsi drzak.