grafické provedení na nové F3K

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Wrchi

grafické provedení na nové F3K

#1 Příspěvek od Wrchi »

Dejte sem odkazy na obrázky kde jsou po vzhledové stránce dobře udělané modely......nastřiky na křídlech atd. .........třeba jako inspirace :D
Calimero..
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Calimero.. »

asi nehledáš toto, ale mě se líbí vzhledy letadel české firmy Xtreme Fly.

http://www.xtremefly.cz/

dělal jsem si podle nich z kategorie 2,49 design Extra 260 Special design a jako další jesm si vybral na Jokera z kategorie 2,13 design Extra 300 Special design, ten mě fakt bere[/url]
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Polynom »

nejaky bezva barevny upravy u hazedel budes hledat marne, par sem jich uz videl ale u hazedel se to moc nedela protoze se porat a porat na nich neco vylepsuje a delat se s povrchovkou zabere moc casu a nemluvim ani o priristku hmotnosti....
Calimero..
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Calimero.. »

Polynom píše:nejaky bezva barevny upravy u hazedel budes hledat marne, par sem jich uz videl ale u hazedel se to moc nedela protoze se porat a porat na nich neco vylepsuje a delat se s povrchovkou zabere moc casu a nemluvim ani o priristku hmotnosti....

:lol: až teď jsem si všiml, že jsem v házedlech
Wrchi

#5 Příspěvek od Wrchi »

no myslel jsem tím třeba jen nějaké kombinace barev na konce křídel nebo náběžky.....ten nárůst hmotnosti si myslím není vůbec znát (teda v případě když jsou nabarveny jen ty konce a ne komplet celé křídla)....
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“