Kombat Pardubice a blízké okolí
- aldacvalda
- Kontaktovat uživatele:
Kombat Pardubice a blízké okolí
Zdraví všechny.Hledáme s kamarádem nějaké příznivce kombatu na amatérské polétání se stuhou.Máme Epp modely samokřídla a stíhače 2. svět války s elektrem.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kombat Pardubice a bízké okolí
cau, v pondelí jedu pro toro, takový souboje se me líbí, prosím pošli víc informací dik, a mozna muzu sehnat este naky lidi
- aldacvalda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kombat Pardubice a blízké okolí
Tak to by bylo super.Chodíme k Nemošícím u Pardubic na takovou velikou louku.S kamarádem se snažíme chdit skoro pořád ale jinak v neděli jsem tam pokaždé když neprší cca od 15 hodiny.Ale domlouváme se mobilem. kdyžtak pošli číslo a ja ti napíšu jak půjdeme. A odkud jsi ? Aleš
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
no tak často bych tam asi nebyl... mám to 51km ale 2x/3x za měsíc není problém ( jsem z Hořic ), na ostatnim se domluvime az budu mit samokřídlo ( doufam že budu mit:D )
- aldacvalda
- Kontaktovat uživatele:
Ok tak až to budeš mít samokřídlo tak písni. Víc lidí , větší sranda
)
Do SZ jsem poslal můj mob.
Do SZ jsem poslal můj mob.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
jj, a chtel sem se zeptat máte ty samokřídlas pohonem v zádu nebo vepredu?, a zatím mam jen 1baterii:D tak to nemá cenu jezdit, ale asi si k tomu aspon 2este koupim:D
- wranglik
- Kontaktovat uživatele:
Samokridlo je nejlepsi dat motor dozadu vepredu je motor strasne na rane pri pristani!Jinak taky bych se kvam mohl pridat nekdy,mam samokridlo mini 50cm a ktomu kombata a jeste zlina 1600mm rozpeti na 10ccm motor tak se nekdy domluvime!Honza
jsem blazen do vsech rc modelu az na ponorky
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
jo to stou vrtulej me je jasný, hele a nevíte nekdo jestli muzu dát do tora Li-pol 3članek? asi bude teskej 
- wranglik
- Kontaktovat uživatele:
ja si mylsim ze tezkej urcite nebude ze to bude akorade to samokridlo potrebuje nakou zatez na predk jinak to nelita!!
jsem blazen do vsech rc modelu az na ponorky
Já mám v Toru tříčlánek Lionek (135g) a jak to maže nahoru kolmo s CF-2822 a vrtulí 8x6. Ve směrovkách mám očka na stuhy, ale dvě 8-10m stuhy a už je to línější. Kombaťáci lítaj s jednou 10m. Jezdím jim závody pískat, ale snad proto mě to nějak neláká lítat, když vidím co ran ty modely dostávaj a já mám raději modely zachovalý co nejdýl
Ale k Nemoškám přijdu juknout, mám to z Dukly kousek.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
jestli tam teda pujde dat ten 3članek tak to muzu jit litat hned jak ho dam dohromady, ale este aspon tak mesic bych ho chtel mit v celku a poradne ho zalítat:D
Já dávám aku vrchem a kámoš nevím co tam má za LiPoly. Já to beru tak,že váhu modelu to moc neohrozí. Velikostně nemám představu.
http://galerie.rcserver.cz/photoView.ph ... r=8&amode=
http://galerie.rcserver.cz/photoView.ph ... r=8&amode=
- aldacvalda
- Kontaktovat uživatele:
Alesmodelar píše:jj, a chtel sem se zeptat máte ty samokřídlas pohonem v zádu nebo vepredu?, a zatím mam jen 1baterii:D tak to nemá cenu jezdit, ale asi si k tomu aspon 2este koupim:D
Máme klasiku tora a to je pohon vzadu...
Jinak se samokřídla neboj, uveze opradu hodně.Kolikrát lítam na 3s 2200mah a není to skoro znát akorat neplachtí tak dobře. Ale při kombato toho stejně moc nenaplachtíš
Tak jsem tam dnes na Vás čekal od 14hod do 15:35hod a nikdo nepřijel. Tak jsem dal dva lety a zas jel za jinšími modelářskými povinostmi. 
- aldacvalda
- Kontaktovat uživatele:
Hoki píše:Tak jsem tam dnes na Vás čekal od 14hod do 15:35hod a nikdo nepřijel. Tak jsem dal dva lety a zas jel za jinšími modelářskými povinostmi.
ješte to chtělo vydržet, dnes jsem se zpozdily a byly tam od 4 hod. Tak příště...