Podarilo se mi ziskat halu u nas v meste.Jakej halolet je nejlepsi? I pro zacatek ( kdyz clovek lita v hale prvne ) ale potom i pro poradnou akrobacii at to stoji za to:) A hlavne at co nejmin stoji. Poradte. Premyslel sem i na Uzi X od Potenskeho anebo nad Sniperem taky od Potenskyho
Auto? rekl bych tak Shelby Mustang GTR 500 r.v.2006:)
Chci si sem tam zaviset, nechci s nim chodit na zadne souteze a ani nic podobne, ale aby zvladl bez problemu 3D akrobacii. A hlavne at taky neco vydrzi
flyhawk píše:Auto? rekl bych tak Shelby Mustang GTR 500 r.v.2006:)
Chci si sem tam zaviset, nechci s nim chodit na zadne souteze a ani nic podobne, ale aby zvladl bez problemu 3D akrobacii. A hlavne at taky neco vydrzi
Pokud si chces jen zaviset, tak si na to kup vrtulnik. Ty jsou na to nejlepsi
no, mustang nevím, má sice dost pod kapotou, ale nic do něj nenaložíš =)
tak to bych ti asi doporučil Jazze nebo Pipe. pipe je dvojloch od freeairu, jazz je shock od rc factory. oba létají perfektně.
HonzaS píše:no, mustang nevím, má sice dost pod kapotou, ale nic do něj nenaložíš =) tak to bych ti asi doporučil Jazze nebo Pipe. pipe je dvojloch od freeairu, jazz je shock od rc factory. oba létají perfektně.
Koupil jsem si Snipera od Potenského jestě ho nemam v kupě ale kamarad si ho vzal taky.Už lítá a určitě bych ti ho doporucit zavisíš si s ním dobře a na akrobacii je vyborný Stavba je jednoduchá a rychlá ale pokud to chces mit opravdu vynikajici pouzijes vybaveni, ktere je doporucene aby jsi to mel do 170g.Kamarad ma jine vybaveni váží mu to 220g, ale i presto to lítá výborně.
chlapi nechci prudit ale proc si nepostavite halaka sami?na netu je x volnych planku, naklady i s uhlikem a lepidlem neprevysi 300 kc a za 2 dny to mas hotove, nebudes pak litovat penez kdyz s tim trisknes..
zelda píše:chlapi nechci prudit ale proc si nepostavite halaka sami?na netu je x volnych planku, naklady i s uhlikem a lepidlem neprevysi 300 kc a za 2 dny to mas hotove, nebudes pak litovat penez kdyz s tim trisknes..
No taky si myslím že je to lepší postavit sám, ale někdo třeba nemá čas a myslím si ze se uz dají halové modely koupit za rozumnou cenu...
zelda píše:chlapi nechci prudit ale proc si nepostavite halaka sami?na netu je x volnych planku, naklady i s uhlikem a lepidlem neprevysi 300 kc a za 2 dny to mas hotove, nebudes pak litovat penez kdyz s tim trisknes..
No taky si myslím že je to lepší postavit sám, ale někdo třeba nemá čas a myslím si ze se uz dají halové modely koupit za rozumnou cenu...
rozumna jak pro koho, treba ja sem student a nez dat litr za snipera to si radsi koupim prijimac nebo kvalitni serva(napr. W-60) a ero si postavim..ale kdyz nekdo prachy ma tak proc ne:)
Víš ja jsem taky student . taky si radeji model postavím sám ale nekdy se da model dobre koupit.. Ale radeji stavím ale abych doporucil model podle kritérii které "flyhawk" chtěl tak jsem napsal model Sniper pokud nechce stavět ale jinak je tolik plánků na netu volně ke stažení že si může vybrat co chce ...
ja mam treba doma postaveneho Breeze, planek sem nasel na RCGroups, ero bylo postavene za 2 dny, behem 3 tydnu sem do nej narval uz 2 serva(sem proste dobrej a rychlej ) a az osadim tak snad uz zalitam
Nezatracuji stavbu sam sobe ale v tehle erech se moc nevyznam.Tudiz nevim ktere by se dalo do haly udelat dobre a ktere ne.Pokud mate nake planky odskousene rad se na ne kouknu. Ma prvni myslenka miri vzdy k dvouplochu co vlastne i Sniper splnuje.
Dvouploch je do haly dobrá volba podle mě.Taky bych ti doporučil Inferno, ale koupit si ho už nekoupís ale planek bych možná našel a kdyby ne šablony na něho mam určitě.