létání pro děti

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hajaja

létání pro děti

#1 Příspěvek od hajaja »

ahoj všichni
mám docela neotřelou prosbu. V sobotu 5.6.2004 se u nás v zapadákově pořádá dětský den. No a protože se ví, že chodíme létat, požádala mě starostka o nějakou ukázku. Jenže při mojem letovém neumění a letovém parku nemám v podstatě co předvést na malém plácku.
Chtěl jsem Vás tedy požádat, jestli by se někomu nechtělo přijet se k nám podívat a předvést nějaké to visící éro a pod.
Kam: Chlustina - krásná vesnička na půli cesty mezi Prahou a Plzní po D5, těsně před Žebrákem
Kdy: sobota 5.6.2004 od 14.00
za co: spokojený úsměv dětí, kafe a nějakého buřta, benzín případně hradím já

pokud by jste se někdo odhodlal, dejte mi , prosím, vědět:
603 141 034
havelka.milos@seznam.cz

Díky
amerlock

#2 Příspěvek od amerlock »

Což o to,takové akce mám rád,akorát je to na mne moc daleko...z Brna.Kdyby to tak bylo někde mezi Brnem a Prahou...
Každopádně přeji mnoho úspěchů!!!
Barny

#3 Příspěvek od Barny »

Hajaja : Neboj se a zkus to , děti který viděj model poprvý oceněj každou letovou ukázku . :wink: Já sem dokonce pro jednoho 10 letýho kluka idol ! 8) 8O
Jak tam vypadá "letiště" ?
diablotin

#4 Příspěvek od diablotin »

Fakt skus to já pojedu někdy v létě taky lítat na jeden tábor :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Tak napiš jak to dopadlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czernitko

#5 Příspěvek od czernitko »

my sme byli litat ted v sobotu kousek od nas, pro naky rybare co meli zavody a deti byly taky nadseny-asi sest samokridel ve vzduchu, je jim myslim celkem jedno co to je-jim se libi ze to lita, nebal bych se ze budou chtit hodnotit presnost zletnutych obratu a podobne... ;)
diablotin

#6 Příspěvek od diablotin »

Já to chci zkusit s modelem ZOOM ZOOM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hajaja

#7 Příspěvek od hajaja »

ahoj všichni,
dík za rady a podporu. Nejde o strach, spíš o to co uvidí. Má stáj má hodně volných boxů a letuschopných není moc, tedy resp. obouchaný Trick a Bendys. Blade čeká na nový motor a poletucha model Amerlock, Pete a spol má ulomené křídlo. Z těch ostatních se na náves nic nevejde - rozměr "letiště" 15x8m, okolo stromy a baráky a dráty.
No nějak to dopadne.

Diablotin: Chceš to zkusit, to jako, že se na tebe mohu těšit??? Klidně tě i někde naložím :lol:
Faust

#8 Příspěvek od Faust »

Ten prostor na létání je vskutku 15x8? To není ani jako malá tělocvična.
To je třeba opravdu visící éro. Nebo cvičená poštolka.

Zdravím Faust
Faust
Barny

#9 Příspěvek od Barny »

A nebo RC oříšek (myslim tim malou maketu)
diablotin

#10 Příspěvek od diablotin »

Chtěl bych ale jsem z Chocerad. :twisted:
Faust

#11 Příspěvek od Faust »

Tak jak je to s tou velikosti letového prostoru.

Faust
Faust
hajaja

#12 Příspěvek od hajaja »

Faust:
"letiště" je tak jak jsem psal - když budu hodně hučet, tak se roztáhnu na 20x 10 m, ale víc ani h...o.
Trohu jsem tam v pondělí večer trénoval a docela se vejdu s Trickem 800 lite. Když zmáknu omotorovat Bladeho a bude počasí, tak to bude O.K.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“