Nejlevnější a nejlepší internetový prodejce v ČR ?
Zdravim Vas, mam na Vas takovy hloupy dotaz. Nechci tu vytvaret reklamu ale zajimalo by me, kde nakupujete elektroniku a letadla pres internet. Ktery prodejce je nejlevnejsi a hlavne nejlepsi a nejserioznejsi?! Jestli by jste mi doporucily, kde bych tak mel nejlepe nakupovat. Budu moc rad za kazdou radu. Jde mi o to, pres koho bych me koupit sve prvni "éro" a vse potrebne k nemu... Diky
Re: Nejlevnější a nejlepší internetový prodejce v ČR ?
Asi ti neurcim nejlepsiho a nejlevnejsiho, ale bylo by fajn, kdybys napred trochu upresnil, jaky druh/typ/narocnost letadla mas na mysli (popr. jestli stavebnici nebo hotovku) a to same o vybaveni k nemu. Pak se ti dostane urcite mnoha odpovedi 
Tom
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
No já i nevim, ale nejlepčí internetový shop je stejnak ten co máš někde poblíž a můžeš si tam obratem zajet, probrat a koupit.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Ptak666 píše:nejlevnejsi a hlavne nejlepsi a nejserioznejsi
Tyhle tři požadavky si většinou odporují
Ptak666 píše:Zdravim Vas, mam na Vas takovy hloupy dotaz. Nechci tu vytvaret reklamu ale zajimalo by me, kde nakupujete elektroniku a letadla pres internet. Ktery prodejce je nejlevnejsi a hlavne nejlepsi a nejserioznejsi?! Jestli by jste mi doporucily, kde bych tak mel nejlepe nakupovat. Budu moc rad za kazdou radu. Jde mi o to, pres koho bych me koupit sve prvni "éro" a vse potrebne k nemu... Diky
Obávám, se, že jsi spojil nespojitelné požadavky, se kterými by si neporadila ani "chytrá horákyně". Nízké ceny prodejců v ČR obecně jsou často na úkor něčeho ať už je to úroveň poskytovaných služeb nebo úroveň webu prodejce apod. Navíc hodnocení ve smyslu nejlepší a nejserióznější může být velmi subjektivní případ od případu. Prodejce, který třeba pro někoho je dostatečně seriozní pro jiného seriózní není apod.. Doporučuji k přečtení článek Nákup RC začátečníka viz tento odkaz.
Používám kombo dvou obchodů, které se docela dobře cenově i sortimentem doplňují:
http://www.kostkamodelcentrum.cz
http://www.rcmarket.cz
http://www.kostkamodelcentrum.cz
http://www.rcmarket.cz
Live smart, die happy...
Osobně se doporučuji držet návodu od Rimra. Já jsem se šel naivně poradit do modelářského obchodu a nakoupil jsem zbytečně draho....
ZAčátečník je pro majitele rc obchodu požehnáním. Potřerbuje toho hodně a lze mu nacpat neprodejné ležáky. I kdyby byl prodejce dobrák, tak na cenu HobbyKingu s enedostane. Pro začátečnícké rozbití letadla čína stačí...
Já jsem rozbíjel zbytečné drahé ČR věci a mrzí mě to. Raději bcyh peníze uspořil na lepší pokročilé modely....
ZAčátečník je pro majitele rc obchodu požehnáním. Potřerbuje toho hodně a lze mu nacpat neprodejné ležáky. I kdyby byl prodejce dobrák, tak na cenu HobbyKingu s enedostane. Pro začátečnícké rozbití letadla čína stačí...
Já jsem rozbíjel zbytečné drahé ČR věci a mrzí mě to. Raději bcyh peníze uspořil na lepší pokročilé modely....
Já to povím, nebo napíšu na plnou hubu jak se říká...: K+K+K...a je naprosto jedno v jakým jsou pořadí. Kostka - Kunický - Krásenský...a není to reklama a ani cokoliv jinýho. Je to prostě fakt. Laďa.
- Pista.Wassermann
Tak nevím, jestli jsem exotem, ale Kostka mě nedávno dosti nas..l
Čekal jsem na blbou lodní spojku 2 měsíce ! Bez nějakého upozornění, mailu, že zboží není, že budu čekat apod.
Čekal jsem na blbou lodní spojku 2 měsíce ! Bez nějakého upozornění, mailu, že zboží není, že budu čekat apod.
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
Taky mě párkrát dostal. 
U Kostky taky nerad. Nevím jak dnes, ale cca 2 roky zpět jsem koupil Lipol 3čl-1300mAh, přišla rychle, ale jeden článek mrtev. Ok, řekl jsem si že se to může stát, zavolal tam, poslal zpět a vypadalo to, že to bude v pohodě. Zpátky po uznané reklamaci mi ale přišel místo 3čl, jen 2čl. To už mně lehce nadzvedlo. Ok zavolal jsem, poslal zpět a k mému překvapení mi přišel sice 3článek, ale pro jistotu naprosto jiných rozměrů, jiného výrobce, než jsem si objednal. Místo malé kostky, dlouhá placka co mi nešla do modelu. To už mne nadzvedlo drobet víc, opět zavolal, hodnej sem nebyl - vedl jsem monolog "zvýšeným" hlasem. Od té doby u Kostky nikdy více. Pošty stály víc, jak baterka. To jest příběh, jak jedna blbá zkušenost odradí od možná dobrého obchodníka.
O.k.diky moc za info. Me se ta kostka taky moc nezdala. Tak ze ji vyloucim... A asi bych to nejak schrnul... V jakem obchodu tedy nakupujete Vy? Kde maji nejvetsi vyber techniky atd.?
Ptak666 píše:O.k.diky moc za info. Me se ta kostka taky moc nezdala. Tak ze ji vyloucim... A asi bych to nejak schrnul... V jakem obchodu tedy nakupujete Vy? Kde maji nejvetsi vyber techniky atd.?
Já nakupuji v ČR jen velmi sporadicky, a to když něco sháním opravdu hodně narychlo a pak obvykle nerozlišuji a vezmu to kde to zrovna mají. Většinou ovšem nespěchám a nevadí mi doručení za dva až tři týdny a tudíž v naprosté většině případů nakupuji záležitosti okolo modelařiny ze zahraničních eshopů. Podle množství věcí co jsem v tom kterém eshopu nakoupil vybírám cca čtyři hlavní viz pořadí (nejvíce to bylo jednoznačně na HobbyKingu).
1. HobbyKing viz tento odkaz.
2. eBay viz tento odkaz.
3. Giantcod viz tento odkaz.
4. DealExtreme viz tento odkaz.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Ptak666 píše:O.k.diky moc za info. Me se ta kostka taky moc nezdala. Tak ze ji vyloucim... A asi bych to nejak schrnul... V jakem obchodu tedy nakupujete Vy? Kde maji nejvetsi vyber techniky atd.?
ČR: Jino, RCmarket
W: HC, HK-parts, ReadyHeli, Helidirect, RC711, eBay ,DX
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
Rcmarket. V mém případě kousek od baráku. Velká zásoba n.d. a relativně dobré ceny.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit