Lietal som s dvomi EPA kombatmi naraz pouzitym dvoch suprav

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kami64

Lietal som s dvomi EPA kombatmi naraz pouzitym dvoch suprav

#1 Příspěvek od Kami64 »

Ahojte

Chcem sa aj s Vami podelit o tento experiment, ktory som pred par tyzdnami vyskusal. Lietam ACES scale kombat uz 10 rokov a minulu sobotu som v Blave odlietal moju 78 sutaz. Skoncil som deviaty, pfuj pfuj břídile :roll: Vdaka kombatu som si vytrenoval to videnie ze stiham sledovat dva modely. V 1:55 seka model riadeny pravou rukou model riadeny lavou :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=DommtuObM_g

enjoy
Fenius
Kontaktovat uživatele:

Re: Lietal som s dvomi EPA kombatmi naraz pouzitym dvoch sup

#2 Příspěvek od Fenius »

Wow, to video som už videl a netušil som teda, že je od nás zo SR :).
simonic80

#3 Příspěvek od simonic80 »

ja som to videl osobne...nuz profik sa pozna:-) klobuk dole..
cilek

#4 Příspěvek od cilek »

Fakt dobrý :wink: .
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kasssy »

Tak to nemůžeš mít problém s tím, dělat ve vzduchu jednou rukou kolo a druhou čtverec :D To musí být hrozná makačka na bednu, aby se to nepletlo... dobrý.
Ale jen jeden dotaz. Jak by jsi řešil situaci, že by se ti dostal jeden model z dohledu? Přece nemůžeš stíhat sledovat oba mimo jeden zorný úhel...
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
Kami64

#6 Příspěvek od Kami64 »

Cely kombat je o tom, ze cim viac dokazes pozerat na modely superov a podvedome stale riadit svoj, tym lepsie sa na nich navedies. Ja uz pri lietani pozeram skor do priestoru, do centra diania aby som videl cely ten chumel. Pred rokmi to vsak velakrat koncilo radenim cudzieho modelu a a zachranou toho spravneho tesne nad zemou :lol: Je to o perifernom videni o tvdej a makkej vizii (prelozeny clanok v rcmodeloch v roku 2001 od A.J. Seaholma). Dokazem tie EPA kombaty upackovat aj keby boli na opacnych stranach mojho periferneho pola, vtedy je to ale skor udrzanie ich vo vzduchu ako nico cielene :lol:
Pti
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pti »

No, koukat soupeři na model se musí, protože jinak se netrefíš. Ale sranda je, když pak začneš řídít jinej model místo svého. Ozkoušeno taky v Bratislavě :lol: ve finále. Docela děs, když jsem zjistil, že model který "řídím" má nějaké jiné barvy zespodu na křídle. Ten moment když si to uvědomíš a začneš hledat ten svůj nikomu nepřeji. Naštěstí jsem se včas zorientoval a Spitfire byl v podstatě tam, kde jsem ho "zanechal". Takže jsem vlastně taky řídil modely dva :lol: :lol: :lol:

Jinak ten kombat se dvěma modely, které KiKi řídí už není pilotáž ale schýza :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“