Hitec - datový protokol telemetrického přenosu
Hitec - datový protokol telemetrického přenosu
Ahoj,
Našel nebo změřil jste už někdo systém jakým komunikuje přijímač s telemetrickou ústřednou, tedy formát seriových dat, rychlost přenosu. Docela rád bych se do toho "naboural" a vyrobil si vlastní ústřednu...
Díky
Našel nebo změřil jste už někdo systém jakým komunikuje přijímač s telemetrickou ústřednou, tedy formát seriových dat, rychlost přenosu. Docela rád bych se do toho "naboural" a vyrobil si vlastní ústřednu...
Díky
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Re: Hitec - datový protokol telemetrického přenosu
Kdyby to někdo udělal, bylo by to super. Ústředna by se mi líbila na telefonu přes BT. Ale co jsem četl na RCgroups.com tak to tak jednoduchý nebude, nějaká informace tam byla o snaze udělat ústřednu na Androidu.
Když letadlo kouří, je to správně!
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Díky Vám oboum, jdu studovat I2C 
Maxipes píše:... komunikuje přijímač s telemetrickou ústřednou...
omlouvam se za stupidni dotaz, ale co je to ta "telemetricka ustredna"? K cemu slouzi? dekuji
K tomu, aby jsi musel mít mezi čidly a RX další, zbytečnou krabičku...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
vicemene jenom rozdvojka seriovych dat pro jednotliva cidla
OK, ale porad mi unika tohle
jak ta "rozdvojka" pro cidla souvisi s mobilnim telefonem?
72ka píše:... Ústředna by se mi líbila na telefonu přes BT. Ale co jsem četl na RCgroups.com tak to tak jednoduchý nebude, nějaká informace tam byla o snaze udělat ústřednu na Androidu.
jak ta "rozdvojka" pro cidla souvisi s mobilnim telefonem?
to je trochu nepresne napsane, ustredna se zapoji do prijimace a pres ni jdou data z cidel do vysilace.
Je snaha spojit vysilac s telefonem (kabel, bluetooth) a telemetricka data zobrazit na telefonu, kde by se dali treba ukladat a podobne, vysilac nema pamet na ukladani dat
Je snaha spojit vysilac s telefonem (kabel, bluetooth) a telemetricka data zobrazit na telefonu, kde by se dali treba ukladat a podobne, vysilac nema pamet na ukladani dat
jojo je to vyreseny 
Me ale jde o tu ustrednu s vlastnima cidlama. Vicemene to co se prodava vyrobit svepomoci, cenove to vyjde nastejno ale budu mit lepsi pocit
Me ale jde o tu ustrednu s vlastnima cidlama. Vicemene to co se prodava vyrobit svepomoci, cenove to vyjde nastejno ale budu mit lepsi pocit
Díky za link... nevěděl jsem o tom že je to až tak daleko.
Když letadlo kouří, je to správně!