DF03ra - přestavba

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

DF03ra - přestavba

#1 Příspěvek od Alesmodelar »

zdravím, chtěl bych todle auto přestavet jen na asfaltové okruhy, drift, chtěl bych tam dát střídavý motor atd.. prosím poraďte mě někdo jak to mam udělat aby to jelo co nejrychlejc a dobře sedělo ( neni na to moc dobrej podvozek ) , jakej ten motor( max 3000kč i s reglem ) , pastorek, pneu.. to co sem měl se hned rozpadlo, dík za nápady
jerry mouse

Re: DF03ra - přestavba

#3 Příspěvek od jerry mouse »

Nakadah píše:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F9822%5F%5FTP540%5F11%5F5T%5F3350kv%5FBrushless%5FR%5FC%5FCar%5FMotor%5Fw%5Fsensor.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11743

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8357

Nak
Ten motor na ktory si sem dal link sa uz nevyraba, ale za tie peniaze bol spica! Teraz ked si ho objednas tak, ti pride volaaka kopia stareho Novaka-Havoc ,ale len trapna podoba, rozhodne to za ziadnych okolnosti nekupovat shit shitov ja som ich kupil cca 7ks a polovicu som hned reklamoval, zbytok je pomerne hlucny! 2.Regler tiez nedoporucujem aj ked z nim neboli az take problemy. Bateria je good! Tento motor je verry good, mam to odskusane vo viacerich autach. Odporucanie pre teba je 10,5 az 13,5T nizsie a vyssie je ist uz zbytocne pokial nie si elita! http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Motor.html Regler jednoznacne tento v pomere cena kvalita a vykon asi nic lepsie nekupis, mimochodom je to rembrantovane ZTW. :arrow: :idea: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 12%5F.html
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
jerry mouse

#5 Příspěvek od jerry mouse »

Lepsie ako to naco som ti dal link rozhodne nie, len je to rozhodne o 100 pro drazsie! Ten dragon je tusim rembrand od LRP-cka co v nasich koncinach nema zrovna 2x dobru povest :x ! Ten HK co som ti dal link je podstatne lepsia volba! :idea: :idea: :idea: :idea:
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Alesmodelar »

njn.. a nedá se obednat nekde v 'CR?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nakadah »

Da ale zaplatis 2x takovou cenu jako na Hobbycity. Minimalne 2x takovou...

Regulatory Quick 60A mam dva, a jeden Quick 45A. Vsechny slapou na jednicku, rozbehy bezproblemove. Jeden 60A prezil prepolovani natvrdo, po oprave silove vodive cesty na tistaku jede dal. Nedoporucuje se ale pouzivat vic nez 3S LiPol u tehle regulatru. Kamarad rady nedbal, pouzil 4S a z regulatoru zbyl ocouzeny skvarek.

Nak
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Alesmodelar »

tak to koupim z hobbykingu... baterii mam jen 2s, ale uvazuju o 3s, vic určitě ne :D, jo a chtěl jsem se zeptat, jak je to s Reklamacej kdyby neco?... kolik je postovny?.. dik
jerry mouse

#9 Příspěvek od jerry mouse »

Alesmodelar píše:tak to koupim z hobbykingu... baterii mam jen 2s, ale uvazuju o 3s, vic určitě ne :D, jo a chtěl jsem se zeptat, jak je to s Reklamacej kdyby neco?... kolik je postovny?.. dik
Chlape na auta sa rozhodne pouzivaju iba 2S :idea: a nie ine vyssie variacie :x Mimochodom vo vsetkych onroad pravidlach su 3S zakazane! Taky vykon aky by si mal z pripadnou 3S by si ani nevedel vyuzit a ktomu by este hrozilo uplne znicenie prevodov teda casom nie hned! Treba si uvedomit ze, pri 3S sa zvysi vykon motora o dalsich 50 percent. Ber tu baterku, co ti na nu dali odkaz a ine ani nespekuluj! :idea:
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Alesmodelar »

baterii stejne mam... a ted me doslo ze by se vic nez 2s ani do DFka nevesel :)
Nezbeda

#11 Příspěvek od Nezbeda »

Miniprotos, Futaba T8FG
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Alesmodelar »

jak sem cetl tak skoro u všech motoru je základní nastavení, a to mě plně stačí :D , je mě jedno jestli závod prohraju se základním nastavením nebo neco navíc :D, poslední místo mam na závode jistý stejne :D, když ne tak auto rozmlátim o start jak se znám :D
jerry mouse

#13 Příspěvek od jerry mouse »

darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darth.hokro »

Nevím na jaký závod se chystáš ale DFko není zrovna konkurence schopný stroj. Kartičku na programování budeš potřebovat pokud nechceš tegulátor pípat vysílačkou :) Na většině závodech třeba není povolená zpátečka, na dalších zase musíš mít předepsaný motor, jinde zase pneumatiky. Zkus si prostudovat třeba Tamiyaforum, hodně se dozvíš a hlavně o svém podvozku. Ať ti to jezdí, lítá, plave :)
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Alesmodelar
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Alesmodelar »

já jezdím na závody, kde je dovoleny skoro všechno.... jezdime spíš jen pro zábavu :), a jak jsem psal, ja se chystám na to že mu přenastavím celej podvozek: budu ho zvětšovat atd.. prostě aby to sedělo co nejlíp na asfaltu, parketách :), a k tem závodům, je to úzká trať a hodně aut na jednou, dá se pěkně vylítnout do protisměru atd... takže opravdu dojede hodně málo aut:D
Odpovědět

Zpět na „Auta“