Krtek nespí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Krtek nespí
Krtku, sice to neni k veci, ale tvuj prispevek v 5:55 ? To si paril a sel teprve spat a nebo starnes jako my vsichni a nemuzes dospat ? Tohle u tebe zvykem nebyvalo. Driv jsem se ti pred polednem bal zavolat. 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Re: Novy vysielac od JETI
pkotatko píše:Krtku, sice to neni k veci, ale tvuj prispevek v 5:55 ? To si paril a sel teprve spat a nebo starnes jako my vsichni a nemuzes dospat ? Tohle u tebe zvykem nebyvalo. Driv jsem se ti pred polednem bal zavolat.
ty brepto
Hitec Aurora, Jeti DC-16
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
pkotatko píše:.... prispevek v 5:55 ? To si paril a sel teprve spat a nebo starnes jako my vsichni ....
chm, ja v tu dobu byl na ceste do prace, jsem totiz proletariat, ne nejaka kancelarska krysa ... :-P
:-D
Ale jinak sobota, nedele - hlava mne vzbudi kolem seste a nenecha si vysvetlit, ze nikam nemusim... :-(
no, ale zase mam tak 2 hodky neruseneho rochneni v dilnicce ;-)
jyrry.webnode.cz
pkotatko píše:...ale tvuj prispevek v 5:55 ? To si paril a sel teprve spat a nebo starnes jako my vsichni a nemuzes dospat ...
No neviem co je na tom divne, ja som tiez uz 5:50 on-line
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
U nekterych to divne neni, ale u jinych je to jako div sveta. Ale nedoslo mi, ze se chysta Krtkovani a tak je asi fakt trosku vic prace a nerviku.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krtek nespí
Omlouvam se ze jsem se neudrzel. Diky admine za presunuti sem.
Takhle je to lepsi.
Takhle je to lepsi.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krtek nespí
Chápu, taky mi to přišlo "zajímavé".
- pert
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:pkotatko píše:.... prispevek v 5:55 ? To si paril a sel teprve spat a nebo starnes jako my vsichni ....
chm, ja v tu dobu byl na ceste do prace, jsem totiz proletariat, ne nejaka kancelarska krysa ...
Ale jinak sobota, nedele - hlava mne vzbudi kolem seste a nenecha si vysvetlit, ze nikam nemusim...
no, ale zase mam tak 2 hodky neruseneho rochneni v dilnicce
Přesně tak. To je pohoda. U tebe 2 ale u mě takový 3-4 hodky, to je radost modelařit
A když je léto? To je potom krása.