Školení rozhodčích pro makety 2012

Krása letu v kruhu či na polokouli má něco do sebe. jak spalováky, tak elektro. Od cvičných modeů přes UŠ až po F2B. Samozřejmě včetně maket.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jardah62

Školení rozhodčích pro makety 2012

#1 Příspěvek od jardah62 »

I kdyz uz je skoro pozde, presto sem povesim pozvanku na sobotni skoleni rozhodcich.
Přílohy
Pozvánka-školení rozhodčích.doc
(45.5 KiB) Staženo 98 x
Jardah
jardah62

Re: Školení rozhodčích pro makety 2012

#2 Příspěvek od jardah62 »

Tak máme 44 (staro)nových rozhodčích.
Jardah
MaPaCZE

#3 Příspěvek od MaPaCZE »

doufám, že mi neúčast pomůže se zbavit nechtěného stigmatu mezinárodního rozhodčího maket
jardah62

#4 Příspěvek od jardah62 »

Věř a víra tvá tě uzdraví. Otázkou je, kolik soutěží F4B mimo ČR letos ještě bude. U té jedné (a asi jediné) v Německu (Deutsches Meisterschaft) ještě není ani stanovený termín, MS nebo ME tady už nehrozí, SP už vůbec ne a našich 5 soutěží mezinárodní soudcování nepotřebuje. Takže takový titul "mezinárodní rozhodčí" pro kategorii, kde vlastně rozhodcování těměř nehrozí, je vlastně pocta. :D :D :D
Jardah
MaPaCZE

#5 Příspěvek od MaPaCZE »

jardah62 píše:Věř a víra tvá tě uzdraví. Otázkou je, ...

... jak sem se tam do toho seznamu vůbec dostal.
Asi před deseti lety jsem byl omylem na školení maket u nás v HK a to jen proto, že bylo společné i pro upoutance. A další rok sem se čistě náhodou našel v seznamu mezinárodních rozhodčích na stránkách FAI se zapsanou kategorií F4B. Přitom jsem nikdy předtím žádnou soutěž F4B oficiálbně nehodnotil. Snad jen na jedno kolo sem zaskakoval na letovou část. Dodnes jsem nikdy nehodnotil statiku ani u SUM natož pak u F4B.
Takže já věřím, ale to mi nestačí. Já bych chtěl vědět, kdo v tom má prsty, abych mu je mohl pomalu lámat. Docela mě totiž zaskočilo, když se mi Marek Dominiak ozval, že mě chce jako ostrého rozhodčího na poslední MS. Jen tak tak sem to s ním zkoulel na náhradníka. nechtěl si nechat vysvětlit, že v tom nemám žádnou praxi. FAI přeci jasně stanoví pro národní svazy pravidlo, jak se vybírají a nominují mezinárodní rozhodčí do seznamu FAI.
jardah62

#6 Příspěvek od jardah62 »

A další rok sem se čistě náhodou našel v seznamu rozhodčích

Taky jsem se měl po jedné soutěži zúčastnit školení rozhodčích. Na soutěži jsem nakonec nebyl, školení ani netuším, jestli proběhlo a po roce jsem se našel v seznamu. 8O Na rozdíl od tebe vím, kdo v tom měl prsty.
Jardah
MaPaCZE

#7 Příspěvek od MaPaCZE »

jardah62 píše:
Na rozdíl od tebe vím, kdo v tom měl prsty.

Štastná to žena :lol:
Odpovědět

Zpět na „Upoutané modely“