Kupim PC-TRAINER od pelikanu
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
Kupim PC-TRAINER od pelikanu
nepredate niekto pc trainer od pelikanu moze byt aj bez usb interface
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Fuzzi píše:pliczb píše:Myslíš tu vysílačku od RCM Pelikána?
hej presne tu poznas niekoho kto ju ma ci sa len tak nudis??:)
ja som ju mal ale je mierne na sracky odstrihol som jej konektor ale potenciometre a secko funguje staci jej dorobit gameport ak ces za symbolicku cenu ti ju strelim...
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- pliczb
- Kontaktovat uživatele:
Právě dnes si pro ni půjdu do obchodu, protože jsem ji tam asi před měsícem dal, aby mi to poslali k RCM Pelikánovi a ten, aby mi to nějak opravil, ovšem zatím všechny věci co jsem u něho reklamoval mi došli ůplně nové
. Já to na svém počítači nemohu připojit bez interfejsu, kterej jsem měl, ale ten se pokazil a samozřejmně ten co mi to kupoval v Praze (v Brně to neměli a já se nemohl dočkat- velká chyba
) ztratil účtenku, takže to nemohu reklamovat a už se mě do toho nechcou dávat prachy. Mimochodem, mám k tomu i dalších asi 46 modelů od pana Hustáka, ovšem je to jen na FMS. Tu vysílačku bych ti prodal tak +- za 500,- Kč a kdybys chtěl k tomu ty další modely, tak to by bylo asi tak 650,-Kč celkem ( ty modely normálně stojí, teda já jsem je na minulém Model Hobby koupil asi za 300,-
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
pliczb píše:Právě dnes si pro ni půjdu do obchodu, protože jsem ji tam asi před měsícem dal, aby mi to poslali k RCM Pelikánovi a ten, aby mi to nějak opravil, ovšem zatím všechny věci co jsem u něho reklamoval mi došli ůplně nové. Já to na svém počítači nemohu připojit bez interfejsu, kterej jsem měl, ale ten se pokazil a samozřejmně ten co mi to kupoval v Praze (v Brně to neměli a já se nemohl dočkat- velká chyba
) ztratil účtenku, takže to nemohu reklamovat a už se mě do toho nechcou dávat prachy. Mimochodem, mám k tomu i dalších asi 46 modelů od pana Hustáka, ovšem je to jen na FMS. Tu vysílačku bych ti prodal tak +- za 500,- Kč a kdybys chtěl k tomu ty další modely, tak to by bylo asi tak 650,-Kč celkem ( ty modely normálně stojí, teda já jsem je na minulém Model Hobby koupil asi za 300,-
ten pc treiner od pelikanu podla mna funguje aj na ine simulatory mam doma aerofly a reflex
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
SrAjni píše:Fuzzi píše:pliczb píše:Myslíš tu vysílačku od RCM Pelikána?
hej presne tu poznas niekoho kto ju ma ci sa len tak nudis??:)
ja som ju mal ale je mierne na sracky odstrihol som jej konektor ale potenciometre a secko funguje staci jej dorobit gameport ak ces za symbolicku cenu ti ju strelim...
no v elektrike sa vyznam ale ako to je odtrhnute? ked kupim nove kable je tam niekde vidiet kam ma ist ktory???
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
inak byvam pri ziline na slovensku potrebujem aby to bolo co najbliksie aby som nepreviezol vyse za benzin nez za tu vysielku:)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Fuzzi píše:ten pc treiner od pelikanu podla mna funguje aj na ine simulatory mam doma aerofly a reflex
tiez som rozmyslal nad touto kombinaciou pc trainera s inymi simulatormi, len som nikoho nepoznal, kto by to mal odskusane.
fuzzi funguje ti to?? ..chcel by som zacat trenovat lietane a potom si popripade kupit nejake lietadlo, lebo doteraz som jazdil len autami.
alebo mate to niekto takto odskusane?? -napr aj s AFPD
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
maksel píše:Fuzzi píše:ten pc treiner od pelikanu podla mna funguje aj na ine simulatory mam doma aerofly a reflex
tiez som rozmyslal nad touto kombinaciou pc trainera s inymi simulatormi, len som nikoho nepoznal, kto by to mal odskusane.
fuzzi funguje ti to?? ..chcel by som zacat trenovat lietane a potom si popripade kupit nejake lietadlo, lebo doteraz som jazdil len autami.
alebo mate to niekto takto odskusane?? -napr aj s AFPD
bolo mi luto penazi a nasiel som toto http://home.arcor.de/dr.koenig/digital/regler1.gif
neni to idealne odrusene cuka to ale da sa s tym dobre polietat akurat presne lietanie sa s tym neda nacvicit vyslo ma to 150sk namontoval som 4 nove potenciometre do starej modely
a reflex funguje iba ked mas usb interface ale aerofly deluxe ide bezproblemovo
a funguje to takto
http://www.youtube.com/watch?v=AQ5v6bGoYS4
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
koukni tady nez poridis neco naco neni USB a budes muset stale kalibrovat. http://www.cemech.cz/usb-simulator-p-310.html
Snek píše:koukni tady nez poridis neco naco neni USB a budes muset stale kalibrovat. http://www.cemech.cz/usb-simulator-p-310.html
diky moc za typ. vyzera to zaujimavo...potrebujem nieco s cim by som si mohol zalietat bez velkych investicii...mas s tym aj nejake skusenosti??
FG monstertruck 1:6