T-Rex 600N -OS MAX 55 HZ
T-Rex 600N -OS MAX 55 HZ
Dobrý den, potřebuji radu. Po nastartování motoru po odpojení žhavení motor ihned chcípne.
Díky za radu
Díky za radu
Re: T-Rex 600N -OS MAX 55 HZ
[quote="warkhaft"]Dobrý den, potřebuji radu. Po nastartování motoru po odpojení žhavení motor ihned chcípne.
Díky za radu[/quot
moc se v motorech Helin nevyznam ale melo by to byt stejne jak u letadel, mne to u letadla delalo kdyz jsem mnel proste spatnou svicku

Díky za radu[/quot
moc se v motorech Helin nevyznam ale melo by to byt stejne jak u letadel, mne to u letadla delalo kdyz jsem mnel proste spatnou svicku
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
Špatné palivo ( obvykle staré, obsahuje vodu) , špatně nastaven karburátor, povolená hlava, nevhodná svíčka.
Troll píše:Špatné palivo ( obvykle staré, obsahuje vodu) , špatně nastaven karburátor, povolená hlava, nevhodná svíčka.
warkhaft: to ti rika co vsechno to muze byt za pricinu jo
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
zkusil bych jako první svíčku. U mě je to z 90% vždy
příčina.
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
Díky za odpovědi, ještě mě napadlo jestli nemám moc bohatou směs. Zejtra hodim pokus a uvidíme.
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
o kolik máš otevřenou jehlu,jaké palivo?warkhaft píše:Díky za odpovědi, ještě mě napadlo jestli nemám moc bohatou směs. Zejtra hodim pokus a uvidíme.
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
No jelikož ho teprve zabíhám tak jsem tam nechal to co tam bylo nastavený. Běželo to deset minut a pak už bez žhavení ani prd. Ale někde jsem našel nastavení Hl. jehla - 1 otáčka , volnoběžná 1/2 otáčka , přechodová otočená o 90 stupnů do otevřeného stavu. Ale to asi není nastavení na záběh.
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
warkhaft píše:No jelikož ho teprve zabíhám tak jsem tam nechal to co tam bylo nastavený. Běželo to deset minut a pak už bez žhavení ani prd. Ale někde jsem našel nastavení Hl. jehla - 1 otáčka , volnoběžná 1/2 otáčka , přechodová otočená o 90 stupnů do otevřeného stavu. Ale to asi není nastavení na záběh.
odkud jsi ?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
Praha 10 Dubeč
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
warkhaft píše:Praha 10 Dubeč
tak zavolej a stav se u nás,můžem se na to podívat,škoda to přidřít
Děkuji , dám vědět.
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
warkhaft píše:Děkuji , dám vědět.
OK
Zdravím, má někdo trochu návod jak nastavit jehly na tomto motoru, koupil jsem zalétaný Trex 600 s 55Hmotorem a ted jsem propálil píst.....au,
Motor jsem již opravil (nový píst) ale rozšteloval jsem jehly a teď se s tím nemohu domluvit....díky za radu...
Motor jsem již opravil (nový píst) ale rozšteloval jsem jehly a teď se s tím nemohu domluvit....díky za radu...
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500
Hlavní jehla 360 stupňů
Volnoběžná 180 stupňů
Přechodová to je ten malej šroubek 90 stupňů do otevřenýho stavu.
To jsem kdysi někde vyčetl
Volnoběžná 180 stupňů
Přechodová to je ten malej šroubek 90 stupňů do otevřenýho stavu.
To jsem kdysi někde vyčetl