Chyba v motoru...
Chyba v motoru...
Dobrý den, mám dotaz ohledně spalovacího modelu auta .... Nedávno sem model nastartoval, příprava proběhla v pořádku jenomže po startu model sice stál na místě ta jak má ale motor jako kdyby zabíral na plné otáčky jako v rychlosti 80km /h prostě motor byl na plno v provozu ale auto stálo v klidu na místě... Takže sem radši okamžitě zaškrtil hadičku auto zakonzervoval a nechal ho býti.... Tak vás tedy moc prosím o nějaký technický názor jestli mám auto nastartovat znovu a nechat jeslti se oklepe (i když se toho docela bojím) a nebo něco jiného .. Díky moc, s přáním hezkého dne
8.4.2012 Jakub Malec
8.4.2012 Jakub Malec
Jakub Malec
Re: Chyba v motoru...
Spojkový bubínek se točí nebo ne? Prosímtě dej si jinou barvu do toho podpisu- ta zelená mi rve oči z důlků-Radek
ICQ 638556901
arda1 píše:Spojkový bubínek se točí nebo ne? Prosímtě dej si jinou barvu do toho podpisu- ta zelená mi rve oči z důlků-Radek
Omlouvám se ale nejsem moc zkušený takže přsněnevím kde se nachází ale abych to zjistil musel bych auto startovat znovu a nechci riskovat že se něco přihodi bylo nastartováno pár vteřin radši sem ho ihned vypnul... Pokud se nic nemůže stát velmi rád se na to zítra podívám..?
Jakub Malec
- JosefSvejk
Já tomu popisu úplně nerozumím. Znamená to, že motor se točil ve vysokých otáčkách (řval jako tur) a auto se ani nepohnulo?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Já tomu popisu úplně nerozumím. Znamená to, že motor se točil ve vysokých otáčkách (řval jako tur) a auto se ani nepohnulo?
Ano úplně přesně ...
Jakub Malec
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
servo plynu nejspíš tahá na max
Podlož auto tak aby kola byla ve vzduchu a bez startování nejdřív vyzkoušej zda všechny serva tahají jak mají. Motor máš už zaběhnutý? Přijímačové aku, jsou plně nabité? Nenateklo palivo do spojky?
Optimálně si vyplň bydliště v profilu a určitě se najde nějaký ochotný modelář v okolí který ti pomůže.
Taky by se hodilo o jaký model se přesně jedná
Optimálně si vyplň bydliště v profilu a určitě se najde nějaký ochotný modelář v okolí který ti pomůže.
Taky by se hodilo o jaký model se přesně jedná
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Dobře díky.... Takže motor zaběhnutý je asi rok jestli né dva... Baterie v příjmači byli nabité... Co se týče serv a podbně bezínu samozřejmě zkontroluji... Bydliště vyplním.. Jedná se o model Mad Force...
Jakub Malec
Ještě detail - nezhasínej tím že skřípneš hadičku paliva - vždy se snaž zacpáním výfuku. Radek
ICQ 638556901
- mAto424
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Ještě detail - nezhasínej tím že skřípneš hadičku paliva - vždy se snaž zacpáním výfuku. Radek
preco nie?
Ja to tak vacsinou robim a ziaden problem.....motor aj potom krasne chyti