poradil by mi někdo jak se dá zjistit funkčnost serva?Mám Walkeru V200 D01 a asi mi nejdou serva cykliky.Z jednotky příkazy jdou to jsem zjistil podle ocasní vrtulky(přehozením konektorů na jednotce),ale teď nevím jak zjistit zda mi odešli obě serva najednou nebo zda je problém někde v kabeláži.Je to po pádu na ocas,ale to ještě šli a během oprav přestali.Třeba je to nějaká maličkost a já budu za .....,ale fakt začínám a neznám to tolik ještě.Předem díky všem za rady
Funkčnost serva
Funkčnost serva
Dobrý den,
poradil by mi někdo jak se dá zjistit funkčnost serva?Mám Walkeru V200 D01 a asi mi nejdou serva cykliky.Z jednotky příkazy jdou to jsem zjistil podle ocasní vrtulky(přehozením konektorů na jednotce),ale teď nevím jak zjistit zda mi odešli obě serva najednou nebo zda je problém někde v kabeláži.Je to po pádu na ocas,ale to ještě šli a během oprav přestali.Třeba je to nějaká maličkost a já budu za .....,ale fakt začínám a neznám to tolik ještě.Předem díky všem za rady
Spektrum DX7s , T-Rex 450 Pro , Swift II
- JosefSvejk
Re: Funkčnost serva
Tak přepoj postupně všechna serva cykliky na ten funkční kanál vrtulky a nebo naopak servo vrtulky postupně připoj do kanálů pro cykliku. A vyzkoušej. Servotester asi nemáš.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jsem sice také začátečník, pokud ale servo nejde v žádném kanálu a jiné tam je funkční, je to celkem jasné.
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Jo jo přepojoval jsem na funkční kanál a tam nefungují ty serva.Jen se mi nezdá že by mi odešli hned obě serva najednou a tak jsem to chtěl zkusit než bych koupil nové.Ten servo tester nemám.Myslel jsem na nějaký fígl jestli není?
Pokud s tím bylo bouchnuto, mohla se bloknout. Stalo se mi to u malé WALKERY 4-3B. Po tvrdém přistání chvilku chodilo, ale pak konec....Rozhejbal se ho, ale nevěřím mu...Stejně tam přišlo nové.
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Tak všechno je možné.Obě serva byla out a tak jsem musel koupit nové.