nahrávání fotek na RC album - nejde ???

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Azy
Kontaktovat uživatele:

nahrávání fotek na RC album - nejde ???

#1 Příspěvek od Azy »

vysvětlí mi někdo kde je chyba ??? slíbil jsem fotky s prvního letu a pořád mi to píše
Warning: unlink(data//id_7013/2.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 42

Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg, libjpeg: recoverable error: Corrupt JPEG data: premature end of data segment in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 45

Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid JPEG file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 45

Warning: imagecreatefromgif() [function.imagecreatefromgif]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid GIF file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 48

Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid PNG file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 53
! Unkown formnat of photo number 2 (file: DSC00079.JPG)

vysvětlí mi někdo kde je chyba ???
MK Katoda Sokolov :-)
scarabeus

Re: nahrávání fotek na RC album - nejde ???

#2 Příspěvek od scarabeus »

Pise to cosi o vadnosti souboru, ale nemusi to byt smerodatne...

Tak to nahraj sem a mas po problemu :-)
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od rbiciste »

Zdravím,
Podle chybové hlášky se zřejmě nepovedl upload souboru na serveru. Možná jim došlo místo na filesystemu.
Zkusil bych to nahrát ještě jednou. Pokud chyba přetrvá, poslal bych to adminovi.
Radovan
Azy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Azy »

tak už jsem psal adminovi ... zatím nic a fotky přád nejdou nahrát pořád to samí
MK Katoda Sokolov :-)
Jirka 72
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirka 72 »

Mám ten samý problém asi 15min to načítá a pak to napíše: server nenalezen:Mám stím problém už od soboty. J.
Vzlétnout můžeš,ale přistát musíš.
Wenca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Wenca »

To je ještě dobré. Já RC album nemůžu otevřít už tak 3 měsíce.
Wenca
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“