Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
vysvětlí mi někdo kde je chyba ??? slíbil jsem fotky s prvního letu a pořád mi to píše
Warning: unlink(data//id_7013/2.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 42
Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg, libjpeg: recoverable error: Corrupt JPEG data: premature end of data segment in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 45
Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid JPEG file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 45
Warning: imagecreatefromgif() [function.imagecreatefromgif]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid GIF file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 48
Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: 'data//id_7013/2.jpg' is not a valid PNG file in /data/web/virtuals/4308/virtual/www/photoUtils.php on line 53 ! Unkown formnat of photo number 2 (file: DSC00079.JPG)
Zdravím, Podle chybové hlášky se zřejmě nepovedl upload souboru na serveru. Možná jim došlo místo na filesystemu. Zkusil bych to nahrát ještě jednou. Pokud chyba přetrvá, poslal bych to adminovi. Radovan