jaký lítáte MOD ??
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
jaký lítáte MOD ??
čaute, zajímaloby mě jaky je mod na vysílajdě, který lítate ( chci zjistit který je nejčastější ) 
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
Re: jaký lítáte MOD ??
hlasujte další prosím diky 
kmubajsku,
už to tady bylo mockrát. Pravděpodobně dojdeš v ČR a SR k výsledkům, že vítězí mód 1, potom dost pauza, následuje mód 2, potom hodně dlouho nic a na chvostě uživatelského zájmu jsou módy 3 a 4.
už to tady bylo mockrát. Pravděpodobně dojdeš v ČR a SR k výsledkům, že vítězí mód 1, potom dost pauza, následuje mód 2, potom hodně dlouho nic a na chvostě uživatelského zájmu jsou módy 3 a 4.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
ja jen jestli mám nebo nemám se přenaučit z MODE 2 na 1 protože v mode 1 jsou vysilačky více k dostání
Naposledy upravil(a) kmubajsek dne ned 06.05.2012 16:32, celkem upraveno 1 x.
- vylizplech
kmubajsek píše:ja jen jestli mám nebo nemám se přenaučit z MODE 1 na 2 protože v mode 1 jsou vysilačky více k dostání
Tak ty se chceš přeučit z mode 1 na 2,aby si měl menší výběr?Taky řešení.
autocenzura- radši nic ....
Naposledy upravil(a) corsair dne ned 06.05.2012 16:10, celkem upraveno 2 x.
Taky uz nic. 
Naposledy upravil(a) psena dne ned 06.05.2012 16:34, celkem upraveno 1 x.
ježiš jsem de*il jo už jsem to opravil 
No opravil jsi svuj preklep, ale ten duvod je i sam dost nesmyslnej. Preucovat se mod kvuli tomu jakej je vyber vysilacek?
Navic MOD 2 sezenes v zahranici spis nez MOD 1, navic vetsina novych vysilacek ma vsechny mody.
Bez radsi litat
Navic MOD 2 sezenes v zahranici spis nez MOD 1, navic vetsina novych vysilacek ma vsechny mody.
Bez radsi litat
Lítej v módu který ti nejvíc vyhovuje. Dnešní lepší rádia umožňují všechny čtyři módy takže je to jen na tobě. Radek
ICQ 638556901
Mod 4 ... na heli nejlepci 
Podle mě je na letadla nejlepší mode 4. Protože ho má Gernot Bruckmann a ten je nejlepší.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Dle mě je nejlepší ten, kterej mi vyhovuje. Na druhém a neméně důležitém místě je mód kolegů, kteří mě zaučují létání. To nemusí platit, když se vysílačky dají propojit tim tim.
zmena modu je napriklad u futaby 8 ky i s popijenim caje / kafe / hlavne ne palenky - to je pak problem se trefit do sroubu sroubovakem :-d
otazka 5 minut ... z cehoz 3+ minuty sou na ten caj ...
otazka 5 minut ... z cehoz 3+ minuty sou na ten caj ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno