Vrtulník QuadroCopter ARF

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ptak666

Vrtulník QuadroCopter ARF

#1 Příspěvek od Ptak666 »

Zdravím Vás,

jelikož jsem se zase trochu dostal k penězům uvažuji o koupi tohoto stroje http://www.nakup1.cz/vrtulnik-quadrocop ... 25696.html jen by mě zajímalo, jak je tento copter kvalitní a jakéby tak mohl unést závaží?! Dá se to nějak zjistit z těchto parametrů?
Troll

Re: Vrtulník QuadroCopter ARF

#2 Příspěvek od Troll »

No fuj, to jsou kecy jako od Horsta Fuchse :lol: . Osobně tenhle stroj neznám, a není tam ani moc rozumných technických parametrů, nicméně nosnost odhaduji asi tak na 0,5 - 1 kg.To jedno kilo už bude na hraně.Ale každé deko navíc zkrátí letový čas . a to znatelně. Jak to létá , netuším, ale mělo by to mít akcelerometry a tudíž je tam už nějaká trošku lepší řídící deska. Osobně se mi to zdá být dost drahé .
Ptak666

#3 Příspěvek od Ptak666 »

Když já jsem levnější hračku na netu nesehnal. A hlavně se v tom prd nevyznám a nikdo mi ji za nějakej peníz nechce postavit :D
Naposledy upravil(a) Ptak666 dne pát 15.06.2012 12:13, celkem upraveno 1 x.
cilek

#4 Příspěvek od cilek »

Pokud to má převodník součtového signálu a mřížkovou konstrukci, tak to bude dobrý stroj. :D
Ptak666

#5 Příspěvek od Ptak666 »

Když já tomu zas tak nerozumím :D
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dejfak »

Být tebou tak si seženu KK desku třeba od JirkyA, koupiš kus překližky 4motory a 4 regulátory a 2 hlliníková ramena to maj v Baumarktech, dáš to do křiže a můžeš se na tom učit.
Jestli nemáš zkušenost s létáním Coptera nebo lépe vrtulníku tak z toho stroje za 13 moc nezbyde. Zkus o tom něco přečíst a něco sešroubovat
Zjistíš jak to funguje a budeš mít otloukánka na učeni, pak můžeš jít dál a jestli tě to chytne tak pujdeš stejně do něčeho jiného s čím se víc létá a je to ozkoušené.
Tady na Manii je diskuze přímo o Copterech nebo RcAlbum tam je taky spousta inspirace.
Když seženeš díly tak to za jeden večer oživíš
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
bayerische

#7 Příspěvek od bayerische »

Dle mého názoru předražená "hračka". Jak píše Dejfak, raději si to postav, není to složité a na fóru Ti někdo poradí. Nebo zkus "hračku" od Astry http://www.astramodel.cz/cz/katalog/blade/quadrocopter-blade-mqx-rtf-mod-1-p25566.html, na vyzkoušení a naučení dostačující, pokud nic nechceš stavět
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“