AL kompletka!
AL kompletka!
Uhadnete čo z toho bude? Je to komplet AL.
Dufam že sa k tomu po večeroch dostanem.Cena tohoto je vraj okolo 400 E.
Dufam že sa k tomu po večeroch dostanem.Cena tohoto je vraj okolo 400 E.
Re: AL kompletka!
Zatím jsem v diskusích viděl jen jednoho maníka, který si auto předělal komplet do AL.
Dost hodně si potom ztěžoval na jízdní vlastnosti...
Dost hodně si potom ztěžoval na jízdní vlastnosti...
Bude z toho zbytecne vyhozenejch 400 EUR...
Po prvni rane to bude zkrouceny jak banan. Plastovy casti na RC autech maj svuj vyznam. Navic dily od GPM je znamy svou "kvalitou", kdyby sis to uplacal z bahna, bylo by to lepsi
Po prvni rane to bude zkrouceny jak banan. Plastovy casti na RC autech maj svuj vyznam. Navic dily od GPM je znamy svou "kvalitou", kdyby sis to uplacal z bahna, bylo by to lepsi
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný názor, model bude daleko težší, horší jízdní vlastnosti při skocích a žádné deformační zóny. Hliník má význam až u modelů 1:5.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Souhlasím... cca 3 roky do zadu jsem jesdil 1:8 monster... byl jsem na sranda závodech (Belbondo-nick na foru) měl savage komplet v hliniku... Zlomil tam jeden malej stromek a v letu trefil jiné auto.... on měl rozšlapaný banány, kolega se základním tuningem jen pochroumané bulkheny a zlomené rameno.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Tipuji Revo - malé nebo velké, nicméně to je jedno - hliník jsou vyhozené finance, ale je to nepřenositelná zkušenost - kdo si to nevyzkoušel, neuvěří.
Vzpomínám na kolegu, který koupil Emaxxe v modrohlinikovém tuningu - na první pohled náááádherné auto. Nárazy však byly tragické - hliník se ohýbal, praskal, náraz se přenášel mnohdy dál. Skončil u klasického e-maxxe v plastu.
Vzpomínám na kolegu, který koupil Emaxxe v modrohlinikovém tuningu - na první pohled náááádherné auto. Nárazy však byly tragické - hliník se ohýbal, praskal, náraz se přenášel mnohdy dál. Skončil u klasického e-maxxe v plastu.
-
No zalezi asi jaky material ten "hlinik" bude. Hadam ze EN AW7075 to asi nebude co? Nak
Uz jsem to zminoval... dily od GPM jsou znamy nekvalitnim hlinikem...
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
a pokud vydrží rameno,kdyby
tak prdne hned další věc za ním která bude o dost dražší:-)
nerušit...bastlím :-)
Jo je to mini Revo.Priznam sa ze to skladam na reklamne učely takze neviem ci to bude aj jazdit.Moja znama predava tuto znacku tak jej to idem poskladat.Ta kvalita je teda otazna ale daktore diely ,kamene,paky, tlmiče vcelku drzia a aj cena je dobra.Inak je to fakt dost tazke!
tak až to poskládáš tak poreferuj a přihoď nějaký fotky. Vypadat to bude určitě hezky 
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som sa do toho pustil! Všetko k sebe pasuje ako ma.
- djtombstone
poprihadzuj fotky potom, už keď som to začal čítať, som chcel písať že je to revo ale si ma predbehol, na konci už bolo, čo to je zač
mám malé e-revo tak sa mi na to dobre pozerá keď viem kde čo ako vyzerá v plaste 
Traxxas E-Revo VXL 1:16
heli Syma S107
ex heli Double Horse 9104
heli Syma S107
ex heli Double Horse 9104