Teroristum modely do pracek ne!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
MEK
Kontaktovat uživatele:

Teroristum modely do pracek ne!

#1 Příspěvek od MEK »

AR1
Kontaktovat uživatele:

Re: Teroristum modely do pracek ne!

#2 Příspěvek od AR1 »

Měli je nechat. Kdo si hraje, nezlobí!
http://ar1.rajce.idnes.cz/
kope
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kope »

No řekl bych, že novinářská "okurková sezóna" je plném proudu :D
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
corona

#4 Příspěvek od corona »

MEK píše:Teroristum modely do pracek ne!

Ten nadpis se mi líbí.

- Přejete si, prosím?
- Támhle ten eroplán na vysílačku!
- Jste prosím, terorista?
- Ne!
- V pořádku, vyplňte toto prohlášení!
.
.
.
- Ano, děkuji. Bude to 529 dolarů.
.
- V pořádku, děkuji. Přijďte zas!

:lol:
Igel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Igel »

:) Terorista ktory sa pokusa nieco zhadzovat z lietadla na nakupne centrum je teda mimoriadny blb. Ak by si kupil FPV, Skylwalkera a napalil to rovno bez zhadzovania, ma podstatne vacsiu sancu. Nehovoriac o tom, ze zhadzovat bombu z akrobata je uz teda naprosta sprostost.
Alke stale hovorim ze to raz skusia, s FPV a napriamo. Pokial pouziju na riadenie nejaku exoticku frekvenciu, je to nezarusitelne. Pri rozpati nezostrelitelne. A hodit to moze odkialkolvek. Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.
WW2
MEK
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MEK »

Když přišla moje 2 letá neteř a v ruce měla krabičku od sirek, tak její táta pronesl : Správně Lucko, dětem do pracek sirky patří, a bylo hotovo, všichni se tlemili. Ten známý slogan zněl opačně, že.
A tak je to i s těma údajnýma teroristama.
Když něco někdo bude chtít udělat, tak to udělá a těžko ho něco zastaví.
silcom

#7 Příspěvek od silcom »

Igel píše::) Terorista ktory sa pokusa nieco zhadzovat z lietadla na nakupne centrum je teda mimoriadny blb. Ak by si kupil FPV, Skylwalkera a napalil to rovno bez zhadzovania, ma podstatne vacsiu sancu. Nehovoriac o tom, ze zhadzovat bombu z akrobata je uz teda naprosta sprostost.
Alke stale hovorim ze to raz skusia, s FPV a napriamo. Pokial pouziju na riadenie nejaku exoticku frekvenciu, je to nezarusitelne. Pri rozpati nezostrelitelne. A hodit to moze odkialkolvek. Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.

Aha.. ty si trocha dramatik, nie? :)
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zwobot »

Igel píše:Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.

To bude stejné jak po 11. září zrušili vyhlídku na Ruzyni kam jsem chodil s tátou coby malej kluk.
Stačí aby se toho chopil nějaký idiot z EUParlamentu a budeme si muset dělat za šílené peníze Piloťáky pro RCmodely a hlavní součastí budou psychotesty.
V tomto ohledu jsem dost Skeptický. :? :D
MarthiR

#9 Příspěvek od MarthiR »

Igel píše::) Terorista ktory sa pokusa nieco zhadzovat z lietadla na nakupne centrum je teda mimoriadny blb. Ak by si kupil FPV, Skylwalkera a napalil to rovno bez zhadzovania, ma podstatne vacsiu sancu. Nehovoriac o tom, ze zhadzovat bombu z akrobata je uz teda naprosta sprostost.

Něco na tom bude , mám stejný pocit
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
REX

#10 Příspěvek od REX »

Ono s říká: dej blbci funkci a vymyslí lejstro.
Já bych to upravil: dej blbci funkci a důvod a zakáže co se dá...
Těch dotyčných sedí v EU patlamentu mooooc a už ukázaly co umí, nebo spíš neumí, nebo vymyslí a zakážou, nařídí, přeřídí...
Jednou se z nich všichni pose..m a budeme vzpomínat jaký to kdysi bylo :!: :!: :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
mykoc

#11 Příspěvek od mykoc »

Souhlasím . Je spousta hnojmozků , parazitů kteří můžou škodit nám všem modelářům , jen proto , aby vykázali nějakou činnost ...Zde i v EU .
Doufejme že inteligence zvítězí .
jag42

#12 Příspěvek od jag42 »

Já bych spíš vsadil na zdravý rozum :lol:
Ti, co ty kraviny vymějšlí a prosazují asi nemají malou inteligenci ( je to jejich způsob jak se snadno a dobře uživit), ale přesto a právě proto to, jsou většinou velmi nebezpeční pitomci :!:
corona

#13 Příspěvek od corona »

Zwobot píše:....a budeme si muset dělat za šílené peníze Piloťáky pro RCmodely a hlavní součastí budou psychotesty.
- což by mohlo být nakonec z hlediska tý jejich "bezpečnosti" stejně naprd, protože nějakej vyškolenej nepsycho se nechá podplatit a půjčí to psychovi i s patřičnou instruktáží.

Pokud by něco takovýho zavedli, stejně bych to s hračkami o metrovým rozpětí nebo malým vrtulníčkem překračoval (na honěnou s některými vymatlanci od vnitra už jsem si při poletování zvyknul - co tady děláte, tady je zákaz vjezdu // byl jsem tam na kole //, chybí vám v kole oranžový odrazky, proč nemáte u sebe doklady //6 min jízdy od baráku skoro v divočině// apod.).
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zwobot »

Dubečský Slatiny tam je taky někdy "radost" polítat.
Přijede Chlap, z auta vyskáčou "pejskové" (spíš telata) začne je tam prohánět a kolega zrovna lítá a dochází mu baterky.
Zavolá: "Zavolejte si ty psy já musím přistát"
Chlap si je teda zavolá, kolega sedne a když jede zpátky tak vystoupí a začne nás tam slovně napadat že tady jsme na soukromém pozemku, tady je cvičiště psů a že mu to tam celý patří a ať si jdeme lítat na letiště dolů (pro nezasvěcené - http://rcmapy.com/?locid=297). Samozřejmě že žádný papír na důkaz vlastnictví pozemku jsme neviděli a argument že to je klubové letiště ho nějak nezajímal.
Ten mi teda radost z létání totálně zkazil pro celý zbytek dne. :x
Měl jsem ho chuť nakopat kanadou do prdele :-)

Takže nějakej idiot z vnitra to je ještě furt dobrý.
Jasně že tam chodíme dál lítat (kam taky když to mám 5 minut od baráku). :wink:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od BOSS8 »

Bože to jsou zase hovadiny. Dobře by bylo na světě kdyby si ty zakomplexovaný tajtrdlíci (agenti ) šli honit svoje pidi ega do jiného oboru. Až se jednou terorista rozhodne něco někam poslat - rozhodně to neudělá takhle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“