Teroristum modely do pracek ne!
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Teroristum modely do pracek ne!
Měli je nechat. Kdo si hraje, nezlobí!
http://ar1.rajce.idnes.cz/
- kope
- Kontaktovat uživatele:
No řekl bych, že novinářská "okurková sezóna" je plném proudu 
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
MEK píše:Teroristum modely do pracek ne!
Ten nadpis se mi líbí.
- Přejete si, prosím?
- Támhle ten eroplán na vysílačku!
- Jste prosím, terorista?
- Ne!
- V pořádku, vyplňte toto prohlášení!
.
.
.
- Ano, děkuji. Bude to 529 dolarů.
.
- V pořádku, děkuji. Přijďte zas!
Alke stale hovorim ze to raz skusia, s FPV a napriamo. Pokial pouziju na riadenie nejaku exoticku frekvenciu, je to nezarusitelne. Pri rozpati nezostrelitelne. A hodit to moze odkialkolvek. Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.
WW2
Když přišla moje 2 letá neteř a v ruce měla krabičku od sirek, tak její táta pronesl : Správně Lucko, dětem do pracek sirky patří, a bylo hotovo, všichni se tlemili. Ten známý slogan zněl opačně, že.
A tak je to i s těma údajnýma teroristama.
Když něco někdo bude chtít udělat, tak to udělá a těžko ho něco zastaví.
A tak je to i s těma údajnýma teroristama.
Když něco někdo bude chtít udělat, tak to udělá a těžko ho něco zastaví.
Igel píše::) Terorista ktory sa pokusa nieco zhadzovat z lietadla na nakupne centrum je teda mimoriadny blb. Ak by si kupil FPV, Skylwalkera a napalil to rovno bez zhadzovania, ma podstatne vacsiu sancu. Nehovoriac o tom, ze zhadzovat bombu z akrobata je uz teda naprosta sprostost.
Alke stale hovorim ze to raz skusia, s FPV a napriamo. Pokial pouziju na riadenie nejaku exoticku frekvenciu, je to nezarusitelne. Pri rozpati nezostrelitelne. A hodit to moze odkialkolvek. Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.
Aha.. ty si trocha dramatik, nie?
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Igel píše:Zacinam sa o buducnost RC dost obavat, pretoze po prvom utoku to proste zakazu.
To bude stejné jak po 11. září zrušili vyhlídku na Ruzyni kam jsem chodil s tátou coby malej kluk.
Stačí aby se toho chopil nějaký idiot z EUParlamentu a budeme si muset dělat za šílené peníze Piloťáky pro RCmodely a hlavní součastí budou psychotesty.
V tomto ohledu jsem dost Skeptický.
- MarthiR
Igel píše::) Terorista ktory sa pokusa nieco zhadzovat z lietadla na nakupne centrum je teda mimoriadny blb. Ak by si kupil FPV, Skylwalkera a napalil to rovno bez zhadzovania, ma podstatne vacsiu sancu. Nehovoriac o tom, ze zhadzovat bombu z akrobata je uz teda naprosta sprostost.
Něco na tom bude , mám stejný pocit
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Ono s říká: dej blbci funkci a vymyslí lejstro.
Já bych to upravil: dej blbci funkci a důvod a zakáže co se dá...
Těch dotyčných sedí v EU patlamentu mooooc a už ukázaly co umí, nebo spíš neumí, nebo vymyslí a zakážou, nařídí, přeřídí...
Jednou se z nich všichni pose..m a budeme vzpomínat jaký to kdysi bylo

Já bych to upravil: dej blbci funkci a důvod a zakáže co se dá...
Těch dotyčných sedí v EU patlamentu mooooc a už ukázaly co umí, nebo spíš neumí, nebo vymyslí a zakážou, nařídí, přeřídí...
Jednou se z nich všichni pose..m a budeme vzpomínat jaký to kdysi bylo
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Souhlasím . Je spousta hnojmozků , parazitů kteří můžou škodit nám všem modelářům , jen proto , aby vykázali nějakou činnost ...Zde i v EU .
Doufejme že inteligence zvítězí .
Doufejme že inteligence zvítězí .
Já bych spíš vsadil na zdravý rozum
Ti, co ty kraviny vymějšlí a prosazují asi nemají malou inteligenci ( je to jejich způsob jak se snadno a dobře uživit), ale přesto a právě proto to, jsou většinou velmi nebezpeční pitomci
Ti, co ty kraviny vymějšlí a prosazují asi nemají malou inteligenci ( je to jejich způsob jak se snadno a dobře uživit), ale přesto a právě proto to, jsou většinou velmi nebezpeční pitomci
- což by mohlo být nakonec z hlediska tý jejich "bezpečnosti" stejně naprd, protože nějakej vyškolenej nepsycho se nechá podplatit a půjčí to psychovi i s patřičnou instruktáží.Zwobot píše:....a budeme si muset dělat za šílené peníze Piloťáky pro RCmodely a hlavní součastí budou psychotesty.
Pokud by něco takovýho zavedli, stejně bych to s hračkami o metrovým rozpětí nebo malým vrtulníčkem překračoval (na honěnou s některými vymatlanci od vnitra už jsem si při poletování zvyknul - co tady děláte, tady je zákaz vjezdu // byl jsem tam na kole //, chybí vám v kole oranžový odrazky, proč nemáte u sebe doklady //6 min jízdy od baráku skoro v divočině// apod.).
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Dubečský Slatiny tam je taky někdy "radost" polítat.
Přijede Chlap, z auta vyskáčou "pejskové" (spíš telata) začne je tam prohánět a kolega zrovna lítá a dochází mu baterky.
Zavolá: "Zavolejte si ty psy já musím přistát"
Chlap si je teda zavolá, kolega sedne a když jede zpátky tak vystoupí a začne nás tam slovně napadat že tady jsme na soukromém pozemku, tady je cvičiště psů a že mu to tam celý patří a ať si jdeme lítat na letiště dolů (pro nezasvěcené - http://rcmapy.com/?locid=297). Samozřejmě že žádný papír na důkaz vlastnictví pozemku jsme neviděli a argument že to je klubové letiště ho nějak nezajímal.
Ten mi teda radost z létání totálně zkazil pro celý zbytek dne.
Měl jsem ho chuť nakopat kanadou do prdele
Takže nějakej idiot z vnitra to je ještě furt dobrý.
Jasně že tam chodíme dál lítat (kam taky když to mám 5 minut od baráku).
Přijede Chlap, z auta vyskáčou "pejskové" (spíš telata) začne je tam prohánět a kolega zrovna lítá a dochází mu baterky.
Zavolá: "Zavolejte si ty psy já musím přistát"
Chlap si je teda zavolá, kolega sedne a když jede zpátky tak vystoupí a začne nás tam slovně napadat že tady jsme na soukromém pozemku, tady je cvičiště psů a že mu to tam celý patří a ať si jdeme lítat na letiště dolů (pro nezasvěcené - http://rcmapy.com/?locid=297). Samozřejmě že žádný papír na důkaz vlastnictví pozemku jsme neviděli a argument že to je klubové letiště ho nějak nezajímal.
Ten mi teda radost z létání totálně zkazil pro celý zbytek dne.
Měl jsem ho chuť nakopat kanadou do prdele
Takže nějakej idiot z vnitra to je ještě furt dobrý.
Jasně že tam chodíme dál lítat (kam taky když to mám 5 minut od baráku).
Bože to jsou zase hovadiny. Dobře by bylo na světě kdyby si ty zakomplexovaný tajtrdlíci (agenti ) šli honit svoje pidi ega do jiného oboru. Až se jednou terorista rozhodne něco někam poslat - rozhodně to neudělá takhle.

Rádio a nabíječ = základ modeláře .