Jak spojit křídla větroně
Jak spojit křídla větroně
Zdravím, mám větroně 3m rozpětí z balsy a mám strach že mi křídlo upadne při letu (jak letadlem zatřepu tak se trochu vysune). Nemáte nápad jak to pořádně přidělat ale tak aby to šlo demontovat? Díky
JR PCM9XII, Ventus 2300 HK, větroň 3m, FOKKER E. III EPP, AXN Floater-Jet , T450 Pro, B130x, MCPx
Re: kridla vetron
Nejjednodušší a ověřené metoda je přelepit spojení izolepou, která se netrhá. Pokaždé novým kouskem.
jio píše:Nejjednodušší a ověřené metoda je přelepit spojení izolepou, která se netrhá. Pokaždé novým kouskem.
Takovou tou stříbrnou a pevnou třeba?
JR PCM9XII, Ventus 2300 HK, větroň 3m, FOKKER E. III EPP, AXN Floater-Jet , T450 Pro, B130x, MCPx
jak bylo řečeno, izolepou spojit křídlo s centroplánem nebo do žeber zavrtat nebo zalepit háčky a potom je k sobě stahovat gumou/pružinou....
seboh píše:Takovou tou stříbrnou a pevnou třeba?
Ta na modelu obvykle blbě vypadá. Stačí průhledná, jen je třeba vybrat takovou, co se podélně netrhá jen když se na ni křivě podíváš. I v obyčejném papírnictví se dá taková koupit.
Ideální je elektrikářská izolačka - je pružná, dobře se tvaruje, a jde dobře sundat aniž by na křídle zůstalo lepidlo. Jenom nefunguje když mrzne, to moc nelepí...
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak spojit křídla větroně
2 Háčky proti sobě + gumička.Ale taky záleží co je to za větroně-někde to jde někde ne.
Re: Jak spojit křídla větroně
Buď háčiky a gumu alebo pokiaľ sa to dá, tak ešte vyskúšať neodymové magnety, ale veľké, nie tie maličké. Alebo pokiaľ sa Ti krídla nasúvajú na trubku, tak ju omotať lepiacou páskou, aby išli nasunúť trochu tuhšie.
SVK 34-12