Vysílačka a auto do terénu

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jose75

Vysílačka a auto do terénu

#1 Příspěvek od jose75 »

A máte to tu znova :D
Prosím o radu pro bratra. Já se věnuju heli a měl sem i stíhačku,právě ze ,,zbytků" té stíhačky jsem udělal něco jako EDF autíčko a bráchu to chytlo. Chtěl by si koupit nějaké to autíčko a k tomu vysílačku . Jestli to chápu dobře,tak to funguje jako u létajících věcí: mam jednu vysílačku a už kupuji jen modely,baterky a samozřejmě příjmač ? jestli ano,tak sme se schodli na výběru některé volantovky z dílen spektrum.(sám mám dx7s a je kvalitní) Nabíječku mám,tak že tu bych neřešil. Už jen to autíčko :) . Líbí se mu buggy, jezdilo by se na betonu,ale občas i terén(tráva,bláto),tak nevim ,prý je do terénu monster,ale větší buggy by to snad taky snesla :) Cena autíčka zhruba do 5 tis. a vysílačka ideál tak 2,5 tis.
Abych se přiznal,tak o těch autíčkách fakt moc nevím,tak že u vysílaček nedokážu odhadnout co se hodí a co ne,u autíček to samé. Ještě sem zapomněl, bylo by ideální kdyby to byla zadokolka :)

Předem díky a snad mě neukamenujete. Samozřejmě že já i bratr budeme pilně studovat zde na rc mánii :)

Díky
Walkera Ufly S,Art-tech F-18,Pelikan Gama 2100, T-Rex 450, samodomo EDF křídlo
djmikin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysílačka a auto do terénu

#2 Příspěvek od djmikin »

Vysílačku si nech tu od vrtulníku,někde jsem četl,že neni problém v tom to tak ovládat.A nebo kup něco za pár Kč z hobbykingu,protože pořádné auto do blata a terénu je drahý špás.Kdybys za 500 koupil vysílajdu a 7000 zbylo na auto,tak by se už třeba vybíralo líp.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darth.hokro »

do 5k zadokloka určitě bude, nejlepší ve své třídě HPI Firestorm. Pokud dobře počítám má uvolněných 7500kč dohromady. šel bych totiž rovnou do verze se stříďákem. Další možnost je Team losi desert truck či highroler. Zaměř se spíš na truggy či monstertrucky, buggy jsou i v měřítku 1:8 spíš určené na dráhu. Každopádně se drž značek HPI, Traxxas a Team Losi, všechny 3. jsou made in USA, mají kvalitní plasty, dobře promyšlenou konstrukci a náhradní díly koupíš pomalu i v potravinách :D Vyvaruj se čínských H.imoto a pod...
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
jose75

#4 Příspěvek od jose75 »

Koukal sem po tom HPI a našel toto:

http://www.savage.cz/cz/zbozi/rc-modely ... prava.html

Je to RTR,tak aspoň by se mi brácha necpal k nabíječce :D

Podle videí jezdí hezky,ještě omrknu náhradní díly,ale to asi nebude problém :)

Díky za fofr reakce :)
Naposledy upravil(a) jose75 dne úte 28.08.2012 21:21, celkem upraveno 1 x.
jose75

#5 Příspěvek od jose75 »

[quote="djmikin"]Vysílačku si nech tu od vrtulníku,někde jsem četl,že neni problém v tom to tak ovládat.A nebo kup něco za pár Kč z hobbykingu,protože pořádné auto do blata a terénu je drahý špás.Kdybys za 500 koupil vysílajdu a 7000 zbylo na auto,tak by se už třeba vybíralo líp.[/quote="djmikin"]

Tak volant je volant :D spíš de o to,aby sme se nehádali o jednu vysílačku a že bych zrovna měl touhu mu pučovat vysílajdu za skoro 7 tis :D
Asi to vyřešíme tím RTR a bude :) Snad k tomu dají nějakou aspoň trochu dobrou vysílačku :)
Joza

#6 Příspěvek od Joza »

Za me doporucim Traxxas Slash. Ted je peknej kousek na modelbazaru s CC Sidewinderem a se slusnym tuningem za ok cenu prave tech 7500. Nejak me odtamtud nejdou posilat odkazy, tak tam prosim zadej "Traxxas Slash 2WD LCQ Tuning i na dily" a je to ten prvni. Myslim ze je ok. Je to jako se vsim, rovnou kup kvalitni, jinak penize litaj do nesmyslnejch kopii, ale to znas z letadel a urco sis tim obdobim prosel. OMG co ja nahazel penez do Monster Finala :lol:
DavidB
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DavidB »

...moje zkušenost - nejhlavnější je, aby jsi byl na to schopnej rozumně sehnat náhradní díly (tzn. nečekat na ně půl roku apod.) pak už je to jen o penězích. Já mám 3 roky Carson Nitrobone a 1 rok Turnigy Mini Rally. V pohodě se s tím dá užít spousty zábavy a vydrží to dost. Vysílačku kup volantovku, klidně z bazaru. Spíš mysli na to, že to bráchu chytí, tak ať to má nějakou pamět na modely.
jose75

#8 Příspěvek od jose75 »

Joza píše:Za me doporucim Traxxas Slash. Ted je peknej kousek na modelbazaru s CC Sidewinderem a se slusnym tuningem za ok cenu prave tech 7500. Nejak me odtamtud nejdou posilat odkazy, tak tam prosim zadej "Traxxas Slash 2WD LCQ Tuning i na dily" a je to ten prvni. Myslim ze je ok. Je to jako se vsim, rovnou kup kvalitni, jinak penize litaj do nesmyslnejch kopii, ale to znas z letadel a urco sis tim obdobim prosel. OMG co ja nahazel penez do Monster Finala :lol:

Jo,to období znam mooooc dobře :D

O víkendu k tomu s bráchou sedneme,a pořešíme to . Více méně ho to asi chytne,ale i kdyby ne,tak se nebude moc vymlouvat,že měl šitku :D
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TomasTR »

Já mám tohle z HC http://rctomas.webnode.cz/fotogalerie/buggy/ a k tomu vysílačku za 30USD :lol: :lol: :lol:
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
Kovboj

#10 Příspěvek od Kovboj »

darth.hokro píše:Každopádně se drž značek HPI, Traxxas a Team Losi, všechny 3. jsou made in USA, mají kvalitní plasty, dobře promyšlenou konstrukci a náhradní díly koupíš pomalu i v potravinách :D

Jen dodávám že pokud to máš opravdu do terénu tak od Traxxasu jsou všechny modely co by tě zajímaly odolné vodě, u HPI to platí pro novější modely taky. U Losi ale bohužel ne, takže i když to jsou z hlediska konstrukce taky perfektní stroje tak na mokro nebo do sněhu se s nimi musí opatrněji.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Rajny »

Joza píše:Za me doporucim Traxxas Slash. Ted je peknej kousek na modelbazaru s CC Sidewinderem a se slusnym tuningem za ok cenu prave tech 7500. Nejak me odtamtud nejdou posilat odkazy, tak tam prosim zadej "Traxxas Slash 2WD LCQ Tuning i na dily" a je to ten prvni. Myslim ze je ok. Je to jako se vsim, rovnou kup kvalitni, jinak penize litaj do nesmyslnejch kopii, ale to znas z letadel a urco sis tim obdobim prosel. OMG co ja nahazel penez do Monster Finala :lol:

To byl muj inzerat, bohuzel je auto uz bez elektroniky (servo jeste mam), ale to by treba nebyl problem, tady je trochu neaktualni foto, muzu ho klidne nabidnout s puvodnom podvozkem a cena by byla tak 3000 (oproti zakladu tam jsou kovove tlumice, kovove zadni osy, redukce na 1/8 kola a 1/8 kola). Oproti fotce uz jen plastovy gearbox. S timto podvozkem by to bylo trochu drazsi. Kastle je samozrejme v cene.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auta“