Nahrání programu do TINY 15L
Nahrání programu do TINY 15L
Prosím o radu :
Jak se nahrává program do procesoru TINY 15L ?
Děkuji za případné odpovědi .QWERT
Jak se nahrává program do procesoru TINY 15L ?
Děkuji za případné odpovědi .QWERT
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
http://quattro.haje.cz/view.php?cisloclanku=2005120701 - az to budes programovat, tak si hlavne dej pozor na SecureBits 
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za všechny odpovědí , předpokládal jsem že je to jednodužší . Zeptám se zda by se nenšel někdo , kdo by byl schopen a ochoten ten program to doho nahrát , je to na pípák podle KOLBABKA. program a podklady jsou k dispozici na netu . Výměnný obchod možný , tišťáky mám .
PS.pípák od belu mám ale ten je s mejma přijímačema nepoužitelnej , nebo naopak zas píská každou minutu a ještě se na něm nepřehledným způsobem zapínají různé funkce . To co slibuje p.Budínský v návodu že pípák hlídá šířku impulzů v rozmezí 0,9-2,1 ms , tak není pravda , nebo aspoň ten můj to nehlídá .
dík qwert
PS.pípák od belu mám ale ten je s mejma přijímačema nepoužitelnej , nebo naopak zas píská každou minutu a ještě se na něm nepřehledným způsobem zapínají různé funkce . To co slibuje p.Budínský v návodu že pípák hlídá šířku impulzů v rozmezí 0,9-2,1 ms , tak není pravda , nebo aspoň ten můj to nehlídá .
dík qwert
qwert píše:Děkuji za všechny odpovědí , předpokládal jsem že je to jednodužší . Zeptám se zda by se nenšel někdo , kdo by byl schopen a ochoten ten program to doho nahrát , je to na pípák podle KOLBABKA. program a podklady jsou k dispozici na netu . Výměnný obchod možný , tišťáky mám .
dík qwert
Nevim zda si pomuzes, protoze ten pipak od p.Kolbabka pracuje pravdepodobne na stejnem principu jako ten od BELu, akorat v nem nejsou zaimplementovany funkce navic. Ja byt Tebou, jeste bych pipak od BELu zkusil u nekoho z kolegu na zemi, zda se chova stejne chybne, pokud ano, tak zaslat na reklamaci.